Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kalepa vs Kyky-Betset 2 - 3

14.1.2005 Hannu Kalliojärvi

Kyyjärven lentopallomiesten uusi vuosi alkoi hienosti, jatkosarjan ja koko kauden ensimmäinen vierasvoitto napattiin Kalajoelta.

Maukkaalta nämä pisteet tuntui , paljon helpompi on jatkaa seuraavana päivänä matkaa Pielavedelle. Sampo2 on yksi päävastustajista ja valmentaja Rando Soome on siirtynyt penkiltä tositoimiin. Helppoa ei siis ole ennusteiden mukaan. Savon matkasta ei tänään enempää.

 

Kalajoki otteluun saatiin mukaan tuttu legenda ,”Temmi” puki eka kerran betonipaidan päälle ja antoi oman panoksensa joukkueelle. Taas on mukavaa kavereilla ja miehellä itellään , kuten kaikilla ”nopolan” kylällä. Puheen aiheita ja pekulointia lisää. Seuraava aihe on ensi kuussa ?

 

Päivän peliin. Ensimmäinen erä oltiin loppumetreille perässä, materiaalin turvin jaksettiin kääntää lopussa ohi. Horroksessa ajoittain koko sakki , oma osuus pelaamattomuus joulutauon aikaan.

Toinen erä ei enää ollut horroksessa , kerittiin vissiin nukahtaa välillä, ainakin numeroiden valossa.

Kolmanteen jatkettiin vielä samalla kuusikolla, rimpuilua puolin sun toisin , isäntiä näytti kiinnostavan enempi ja siirtyivät erissä johtoon. Neljänteen tehtiin muutoksia kuusikkoon. Sani hakkurin tontille ja Koskela aloitti yleispelaajana. Ei lähtenyt vieläkään luistamaan , mutta tasaista vääntöä, Tuura ja Suihkonen tulivat edelleen keskeltä uhkaavasti. Kapteeni Tuura paukautti illan komeimman paterin tilanteeksi 22-19 ja siinä näytti olevan ratkaisun niitti.

Eikä mittään, Kantosen Raimo aatteli varmaan ettei turhaan jättänyt Merviä 40:n lehmän kimppuun ja kuittas seuraavat kaks torjuntaa siihen malliin mitä ihmetteli viime vuonna Kristjankin ja tuumas jotta onpa hyvä ”farmari”. Noo, Koskela anto omat soolonsa ja näytti miks on  ”Kärppä”. Huomasko muuten kukaan kahtoa siinä vaiheessa kuinka Kauko Alajoki takarivissä virnisteli ja muisteli vanhoja aikoja. Otti se Kimmo tosi komeet puolustukset. Siinä nähtiin pelin ratkasu ja neljäs erä 24-26 Kyyjärvelle.

Viides lähti hyvin meille ja olihan se helpompaa kun oli hetki sitten viety ”tikkari kaverin suusta”.

Kukaan ei tänään noussut kenenkään yläpuolelle, mutta onnistumisia riitti kaikille. Pirullinen on vastustajan pelata jos jatkamme samaan malliin. Jaa miksihän Janne ei saanut nostaa kovin paljoa? Ruokaa ois tarjottu Sauliukselle veloituksetta , mutta siitä pääs nauttimaan jr SUIHKONEN.

 

Tässä tuli esiin meitsin mielestä taas JOUKKUEEN henki ja  tasasuus. Kahden passarin mahdollisuus antaa vaihtoehtoja, nyt pääsee leveämmällä rintamalla pelaamaan. Kiitos pojat.

 

Huomenna (15.1) starttaa Reijo Uusisalo Oy klo 14.00 Essolta Pielavedelle. Ottelu alkaa klo 18.00. Kyyti on kannustajille ilmainen.

-hannu-