Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Metsolahiihto 27.2.2011

17.2.2011 Anssi Ohranen /Kumpulan kyläseura

Metsolahiihto tulee, joko sukset on haettu talvisäilöstä ?

Perinteinen Metsolahiihto järjestetään 27.2.2011 klo 10:00-14:00. Luvassa koko perheen liikunnallinen tapahtuma, johon on "pakko" päästä :). Metsolan kämpällä on mehutarjoilu osallistujille ja muutakin einestä (kahvia, teetä, munkkeja ja makkaraa) pientä korvausta vastaan. On myös arvontaa, joho kannattaa tietysti osallistua.

Hengellisen "pöydän" kattaa meille Kyyjärven evankelisluterilainen seurakunta. Kämppähartauteen tapahtuma sitten päättyykin.

Metsolaan pääsee siis myös kävellen kelkkareittiä myöten. Hiihtäjien harras toive on, että latureittejä pitkin ei käveltäisi. Jos haluat tulla jalan, niin moottorikelkkareitti on tehty sitä varten.

Hiihtämällä kämpälle pääsee Kumpulan koululta, Hannes Vuorisen talon kohdalta ja halukkaat voivat mennä autolla Seppo Oikarin talolle, josta myös on latu Metsolaan. Kyseiset kohdat pyritään merkitsemään opastein.

Tällä hetkellä tuntuu pakkanen laittavan "parastaan", mutta uskomme ja toivomme, että viikonloppuna on jo leudompaa ulkoilusäätä. Että ei muuta kuin koko "kansa" liikkumaan !

Kumpulan kyläseura