Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

NURMIJOELLA

19.09.2009 Erämiehet / Matti

Etenemme kohti tavoitettamme!

Monenlaista on vielä jäljellä, jos aikasi kuluu huonosti, niin tervetuloa, kyllä sinullekin löytyy hommia ja aina on pannu kuumana, ei me niin kireä pipoisia olla, mitä ehkä olemme antaneet ymmärtää, muutama ikkuna vielä on kaivannut siistijää, ihan vesi ja pesuaine riittää.

Sen jälkeen asennamme jo lattia laminaatteja ja alkaa olla siltä suunnalta valmista, eihän olis uskonut jokin aika sitten.
Mutta niin se homma toimii, kun on aktiivisuutta yhteisen eteen.

Aloitimme jo ulkopuolen siistimisen, eikä yhtään liian aikaisin, olis voinut aloittaa aikaisemminkin, mutta parempi myöhemmin kuin ei silloinkaan.
Kummasti maali antaa näköä.

Ulkorakennuksessakin on taas tapahtunut ja paljon, niin takkahuoneessa kuin siellä entisessä "hyysi" osastossakin, kuvien myötä lisää.

18.09.2009 Koin positiivisen yllätyksen, kirkolla KYLÄTUVAN naisilta sain puhelinsoiton ja menin käymään, ilmoittivat että haluavat olla tukemassa projektiamme ja tekivät rahalahjoituksen, olinpa otettu Kyyjärven Erämiesten puolesta.
OIKEIN SUURET KIITOKSET KYLÄTUVAN NAISILLE!!

Mikä meidän on ollessa ja saneerata, taas tuli uusia kannattajia, merkkaamme yhdistyksenne kannatusjäseneksemme, jolloin osallistutte myöskin aina parillinen kuukausi arvontaamme. Vielä kiitos ja toivotaan onnea arvonnoissa.

Talkoolaisille taas SUURET KIITOKSET !!
7000 tunnin talkooraja lähestyy, puoliväli on ohitettu. MAHTAVAA !!!!!

terv. Matti