Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kevätpirskeet

6.6.2008 Heli Auranen

Päivähoidon ja Touhulan väki vietti yhteisiä kevätpirskeitä 15.5.

Ajatuksena oli viettää yhteistä hetkeä ulkosalla, mutta kylmä kevätsää pakotti sisätiloihin. Kylmästä säästä huolimatta päivähoidon väki otettiin Touhulassa lämpimästi vastaan.

Aluksi lapset pääsivät näyttämään taiteellisia kykyjään piirrustusten kautta. Saimme tärkeän tehtävän koristella Touhulan seiniä taideteoksilla. Ja upeita teoksiahan siinä syntyi! Sen jälkeen oli vuorossa leikkimielinen kilpailu, jonka Touhulan väki oli suunnitellut. Muodostimme kaksi joukkuetta, jossa oli tasapuolisesti sekä Touhulan että Päivähoidon väkeä. Joukkueiden tehtävänä oli yksitellen hakea jakkaraan kiinnitetystä narusta pyykkipoika ja viedä se oman joukkueen koriin. Kun kaikki pyykkipojat oli narusta haettu, oli ne vietävä takaisin naruun. Se joukkue, joka sai pyykkipojat ensimmäisenä takaisin naruun oli voittaja. Vieti oli erittäin tasaväkinen. Voitto ei kuitenkaan ollut pääasia, vaan iloinen ja hyvä meininki. Viestin jälkeen ruokailimme yhdessä.

Ruokailun jälkeen pidimme vielä yhteisen laulu-leikkihetken laulaen isoisän navetasta, ovelasta ketusta ja hämähäkistä. Osa pienemmästä väestä väsähti leikkien lomassa, joten päivähoidon oli aika kiittää mukavasta aamusta ja eiköhän oteta uusiksi...