Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Runoja ja kahvia

Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari on julkaissut toisen runokokoelmansa, joka tuli nyt kesäkuussa ulos painosta. Kokoelma on nimeltänsä Elämää.


Juhlat juhlittuVuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminenKonfirmaatiojuhla kirkossaJuhlimaanMitä kummaa?Rippileiri LapissaHautausmaan kukkapäivä35-vuotta sitten ripille päässeitten juhlaHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mitä kummaa?

Mirjam Huotari

Niinpä niin kesäloma on takana ja mitä kummaa siitä seuraakaan. Jotensakin hullunkurisen hauskalta tuntuu palata takaisin nykyiseen kotikuntaansa sitten etelän toisessa kotimaassa vietetyn kuukauden jälkeen. Kaikki on pikkuisen toisin vai onko?

Mikään ei liene muuttunut. Seurakunta koostuu edelleen samoista jäsenistä, ihanista sellaisista. Työnkuva ei ole muuttunut miksikään. Tehtävät ja vastuut ovat entiset, eikä Jumala ole muuttunut, mutta kaikki tuntuu taas pikkuisen uudelta. Mistä ihmeestä se sitten johtuu?

Ei tarvitse kuin astua kotoa kadulle ja ihmetellä kaiken siisteyttä sekä suomalaista luontoa. Kaikki on liian siistiä. Aikataulut pitävät liian hyvin paikkansa. Ihmiset ovat liian pitkiä ja liian vaaleita. Kaikki puhuvat suomea. Yöt ovat valoisia. Eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi muistamista toiseen kotimaahansa palaavalle lähetyslapselle.

Loma on siis takana kuvan jäätelöannoksineen, eikä muuten maksanut kuin 80 senttiä. Saisikohan saman annoksen Suomessa? Arki on koittanut, mutta kyllä koti on kuitenkin koti, ja huolimatta siitä, että toinenkin kotimaa on edelleen erittäin rakas, on tytön koti tätä nykyä Kyyjärvellä. Käykäähän tarkistamassa, miltä se helluntaiseurakunta taas vaikuttaa, kun työntekijä on palannut kesälaitumilta Suomen kesään. Iloisia kesäpäiviä kaikille!