Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Naislentopalloilijat vauhdissa

Maija Uusisalo

Sunnuntaina Kyvyn naislentopalloilijat aloittivat kautensa kahdella vieraspelivoitolla Jyväskylässä.

Naisten III-sarjassa pelaava Kyvyn naisten joukkue aloitti sarjakauden hienosti kahdella 2-0-voitolla Jyväskylässä. III-sarja pelataan tänäkin vuonna turnausmuotoisena, eli järjestävän seuran vieraaksi tulee kerrallaan aina kaksi muuta joukkuetta ja pelit pelit pelataan kahden voittoerän peleinä. Suurin osa tämänvuotisista joukkueista tulee Jyväskylästä tai Jyväskylän ympäristöstä (Muurame, Petäjävesi, jne.).

Sunnuntaisessa ottelussa Kyvyn ensimmäinen vastus oli Nousu 1 Jyväskylästä. Ottelu kesti taukoineen noin 25 minuuttia eikä Nousu saanut kuin parikymmentä pistettä yhteensä kahdessa erässä.

Toinen vastus oli viime kauden sarjaykkönen HuKi Jyväskylästä, mutta joko Kyky on kehittynyt tai HuKi taantunut, sillä ottelussa Kyky oli selvästi parempi yli 10 pisteen voittomarginaalilla kummassakin erässä.

Kyvyn vahvuus oli hyvä/kova syöttöpeli, joka sekoitti vastustajat hyökkkäysvirheisiin tai helppoihin palautuksiin. Toinen vahvuus oli oma hyökkäyspeli, jonka monipuolisuus sai vastustajan ihmetyksiin.

Kyky jatkaa pelejään ensi sunnuntaina jälleen Jyväskylässä ja kotiturnaus on vuorossa 26.11.