Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven sivistyslautakunta myönsi avustuksia järjestöille

29.4.2010 Matti Muukkonen

Vs. sivistystoimenjohtaja toivoo, että tulevaisuudessa maakunnallisia ja Eu-hankerahoituksia voitaisiin kanavoida aktiivisemmin myös järjestöjen toimintaan

Kyyjärven sivistyslautakunta myönsi 27.4. pitämässään kokouksessa nuoriso- ja liikuntamäärärahoja järjestöille. Merkittävin tuki kohdistui liikuntasektorilla Kyyjärven Kyvyn toimintaan, johon lautakunta myönsi yhteensä 11 300 euroa. Nuorisojärjestöistä Kyypartiolle myönnettiin 1900 euroa, Kyyjärven 4H-yhdistykselle 7400 euroa ja MLL:n Kyyjärven osastolle 2200 euroa. Myös Saarijärven-Karstulan seudun Hengitysyhdistys ry / Kyyjärven Silmua muistettiin 200 euron verran. Sen sijaan vailla oikeushenkilöllisyyttä toimivan Ryhmä Rämän avustushakemus jouduttiin hylkäämään, koska kunnalla ei ole mahdollisuutta myöntää avustuksia rekisteröimättömiksi yhdistyksiksi miellettäville henkilöyhteenliittymille.

Vs. sivistystoimenjohtaja Matti Muukkosen mukaan avustukset ovat hyvä tapa tukea kansalaisyhteiskunnan toimintaa. Hänen mukaansa järjestöt tekevät arvokasta työtä, jota ilman palvelurakenne olisi selvästi puutteellinen. ”Tulevaisuudessa toivon, että pystyisimme tarjoamaan resursseja myös järjestöjen toiminnan kehittämiseen tai ainakin jollain tavoin koordinoimaan kehittämishankeresursseja myös järjestökenttään”, Muukkonen totesi.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.