Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Nyt se Nopola Newsin veri punnitaan !

1.11.2006 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Nopola News selviytyi vuoden 2006 MINDTREK Grand Prix -finaaliin.

Oltiin Veikon kanssa koko päivä Seinäjoella tutkimassa uusia vehkeitä nettiradiopuolelle ja olihan se aikamoinen yllätys, kun klikkasin osoitteeseen www.mindtrek.org . Siellähän se oli, Nopola News, viiden finalistin joukossa.

MINDTREK ry on yleishyödyllinen ja sitoutumaton yhdistys, joka on perustettu vuonna 2000 edistämään digitaalisen median toimialaa ja kansalaisten tietoyhteiskuntavalmiuksia. Yhdistyksen ytimen muodostavat digitaalisen median tekijät, tutkijat ja käyttäjät. Yhdistys järjestää jokavuotisen MindTrek Mediaviikon ja useita muita tapahtumia. MINDTREK -viikko ja festivaali järjestetään 6.11 - 11.11 Tampereella. MINDTREK festivaalin kantavat ajatukset tänä vuonna ovat yhdessä tekeminen, yhteisöllisyys, ideoiden, kokemusten ja osaamisen jakaminen. Lisätietoja MINDTREK ry:n taustoista ja toiminnasta löytyy siis osoitteesta www.mindtrek.org Kannattaa käydä tutustumassa.

Grand Prix kilpailun palkinto on huikeat 20.002 €:a ja muistan jostain lukeneeni, että se on Pohjoismaiden suurin media-alan kilpailu. Kilpailun tuomaristo on siis valinnut loppukilpailuun viisi finalistia. Lopullisen valinnan tekee kilpailun päätuomari Risto Linturi. Voittaja julkistetaan Tampereella järjestettävässä Mindtrek Gaalassa 9.11.2006.

Neljä muuta finalistia ovat:

www.assembly.org
www.seitsemanveljesta.net
www.igglo.fi
www.zoice.fi

Tervemenoa tutustumaan muihin finalisteihin. Olkoon peli raakaa, mutta rehellistä :)