Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Juhannus on suven juhla

Juhannus on vanhalla paikalla tänä kesänä eli 25.6. Luonto kukoistaa , yötön yö, Suomen lippu julistaa Isänmaamme kauneutta suven juhlassa. Kiitollinen mieli täyttää sydämen. Tuntuu hyvältä, kun on kesä ja saa olla suomalainen.


Rippileiri KuusamossaToiminta plussalla - talous miinuksellaTehtiin kyläkierros!Sellomusiikkia kesäillassaMikä on hallitusneuvotteluja tärkeämpää?Seurakunnan kerhojen kevätjuhla 27.5.2011

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Toiminta plussalla - talous miinuksella

17.6.2011 Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuuston kesäkokouksessa oli käsiteltävänä vuoden 2010 tilinpäätös ja toimintakertomus.

Seurakunnan toiminta oli vireämpää kuin edellisvuonna. Kirkossa, ehtoollisella ja kinkereillä kävijöitä oli enemmän.Musiikki- ja lapsityö oli vilkasta. Yhteisvastuukeräyksen tuotto oli valtakunnan kärkeä ja lähetyskannatus oli lisääntynyt aktiivisten vapaaehtoisten voimin. Kasteet ja vihkimiset lisääntyvät, mikä on iloinen asia. Sen sijaan taloudessa oli miinusta. Tilikauden alijäämä oli peräti 42.726 euroa. Suurin syy oli verotulojen vähentyminen. Onneksi seurakunnalla on edellisvuosien ylijäämää.

Seurakunnan tilintarkastajiksi vuosiksi 2011 - 2014 Kirkkovaltuusto valitsi tarjouskilpailun perusteella KPMG/Julkishallinnon Palvelut Oy:n JHTT Esko Säilä ja hänen sijaisenaan on toiminut JHHT Aatos Mäenpää.

Tiedoksi merkittiin myös Kyyjärven Hautausmaan uusien porttien valmistuminen talkoovoimin. Hanketta on vetänyt Tapio Lintulahti ja hänellä on ollut talkoomiehinä taitavia  miehiä mm. Lauri Lahtinen, Matti Lassila, Kyösti Lintulahti ja Hannu Parkkonen. Kyyjärven Hautausmaan 80-vuotisjuhlaa vietetään sunnuntaina 14.8.2011.