Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Helluntaiseurakunta tutuksi

Mirjam Huotari

Lienee aika moni joskus miettinyt, mitä sieltä helluntaiseurakunnan seinien sisältä oikein löytyy ja mitä siellä oikein tapahtuu. Kyyjärven yhdeksäsluokkalaiset pääsivät ottamaan asiasta selvää.

Maanantaina 14.11. Kyyjärven yhdeksäsluokkalaiset kävivät tutustumassa helluntaiseurakuntaan. Yhdeksäsluokkalaisten uskonnon opetuksen opetusohjelmaan kuuluu tutustuminen eri kristillisiin kirkkokuntiin ja herätysliikkeisiin. Näissä merkeissä helluntaiseurakunta on avannut ovensa ja tarjonnut oppilaille mahdollisuutta tulla seurakuntaan tutustumiskäynnille.

Vierailun aikana Mirjam Huotari Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastorina kertoo, mihin helluntailaiset uskovat, mistä löytyvät helluntailaisuuden juuret, mitä yhteistä muiden kristillisten suuntien kanssa on ja mitä erilaista. Oppilailla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä, joihin sitten pyritään vastaamaan. Lopuksi tarjolla on mehut pullan kera.

Tänä vuonna paikalle ilmaantui 26 yhdeksäsluokkalaista yhdessä opettajansa kanssa. Välillä oli hiirenhiljaista. Hetkittäin sai sitten tosissaan korottaa ääntänsä, jos aikoi saada sen kuuluville. Mirjamin kommentti tämän talven yhdeksäsluokkalaisista oli: "Ihanan avointa porukkaa!" Toivottavasti juttusille uskaltaudutaan toistekin niin vakavissa kuin vähemmän vakavissa mietteissä. Kiva, kun kävitte ja tervetuloa toistekin!