Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi aloittaa vuokra-asuntojen kehittämisen

17.8.2010 Matti Muukkonen

Tavoitteena ekotehokkuus

Kyyjärven Vuokra-asunnot oy:n hallitus on päättänyt käynnistää laajan kiinteistöjensä kehitysohjelman. Yhtiön tavoitteena on sekä lisätä asukkaiden viihtyvyyttä peruskorjaamalla huoneistoja ja kiinteistöjen yleisiä tiloja että lisätä kohteiden ekotehokkuutta. Erityisesti tarkoituksena on puuttua hoitokuluihin, jotka esimerkiksi lämmitysjärjestelmistä johtuen on joissain kohteissa melko korkeat. Varsinainen korjaussuunnitelma tulee täsmentymään syksyn mittaan, jolloin myös selviää remonttien kokonaislaajuus. Hanke perustuu viime vuonna tehtyyn kuntoarvioon, jonka mukaan investointitarve yhtiön tiloissa on 1,43 miljoonaa euroa.

Kunnanjohtaja, toimitusjohtaja Matti Muukkosen mukaan yhtiön uusi hallitus päätti ryhtyä heti toimeen edellisen suunnitelmien pohjalta. ”Ensimmäisessä vaiheessa puututaan lähinnä joidenkin kohteiden lämmitysjärjestelmiin sekä yleisiin tiloihin ja onpa suunnitteilla myös pintaremonttia aivan alkusyksystäkin”, Muukkonen kertoo. Hänen mukaansa remontteja pyritään jaksottamaan koko talvelle työllisyystilanteen turvaamiseksi sekä kunnan ja yhtiön investointien yhteensovittamiseksi. ”Tarjouspyynnöt lämmitysjärjestelmistä lähtevät toivottavasti jo ensi viikolla”, Muukkonen kertoo aikataulusta.

Kunnanjohtaja Matti Muukkosen mukaan myös kunnan uudisrakentaminen alkaa edetä. ”Tavoitteena on, että kahden viikon sisään saisimme uudisrakentamisen tarjouspyynnöt lähtemään, jonka jälkeen valtuusto voisi päättää asiasta viimeistään lokakuussa ja työt voisivat alkaa jo syksyn aikana”, Muukkonen aikatauluttaa.

Kyyjärven Vuokra-asunnot oy:n hallituksena 1.7.2010 alkaen toimivat Jouko Huumarkangas (pj.), Maija Uusisalo (vpj.) ja Matti Muukkonen (tj.).

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.