EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Kyky-Betset vs. Oulun Etta

25.3.2007 Matti Försti

Ottelu käynnistymässä tuota pikaa. Voit seurata ottelua suorana joko nettiradion kautta tai kirjoitetussa muodossa.

Joukkueet lämmittelevät. Tervetuloa runkosarjan viimeiseen otteluun, johon kotijoukkue Kyky on saanut vastaansa Ettan Oulusta. Ottelulla ei sarjataulukon kannalta ole enää mitään merkitystä. Etta voittaa runkosarjan ja pääsee sarjan loppuotteluun. Kyky-Betset puolestaan joutuu karsintoihin sarjapaikastaan. Mutta aina kun tennarit pannaan jalkaan niin tosissaan ollaan. Selvänä suosikkina otteluun lähtee vierailijat. Joukkueessa on useita ex-liiga pelureita varsinkin joukkueen passari Samuli Leinonen on pelimies parhaasta päästä.

Tänään ottelussa viihdyttävät myös Jypin cheerleaderit.

Aloituskuusikot. Etta: Leinonen, Kokko, Huuskonen, Järvinen, Piippo, Flyktman ja liberona Oikarinen. Kyky: Henkka, Lampela, Darius, Kantonen, Mäkelä, Pykäri ja liberona Paananen.

Ensimmäinen erä. Kyky aloittanut hienosti tilanne 3-1. Kantonen torjuu 5-2. Mäkelä antaa kättä 6-3. Pykäri nousee viitospaikalta ja lyö palloon kenttään 8-4. Lampela lyö jo kolmannen paterin kenttään 10-5. Järvinen onnistuu: Etta kuroo kiinni 8-10. Kyvyn keskihyökkäys kulkee, Jenssen lyö siirron ja torjuu heti perään Etan hyökkäyksen:15-10. Järvinen lyö kolmesta metristä verkkoon, Kyky johtaa 17-13. Jälleen Lampela keskeltä 18-14. Etta tulee keskeltä Huuskosen toimesta 17-19. Henkan paterit kohdallaan nyt onnistuu kantonen 21-20 Kyvylle. Lampela torjuu 23-21. Erä kotijoukkueelle ansaitusti 25-22. Kyky pelasi hyvän erän, varsinkin passari Henkka oli hyvä. Pateri peli kulki mallikkaasti. Etta oli puolestaan haluton ja vaisu. Miksiköhän ykköshakkuri Hietala istuu verkkarit päällä penkillä?

Toinen erä alkanut tasaisesti Etta johtaa 4-3. Darius vetää ässän ja tasoittaa pelin viiteen. Toinen ässä 6-5 Kyvylle. Pykäri onnistuu kakkospaikalta 7-6. Nyt Järvisen ässä ja peli tasan seitsemän. Järvisen tykki 10-8 vierailijoille. Leinonen pelaa Huuskoselle vaparin 13-10. Pykäri torjuu, Kyky kaventaa 12-13. Dariuksen ässä tasan neljätoista. Jälleen Dariuksen pommi syöttöpaikalta 16-14. Pykäri otetaan kiinni 18-17 oululaisille. Mäkelä syöttää ässän 20-19. Darius iskee torjunnan kautta 21-21. Jokela onnistuu 23-22 Etalle. Kyvyn aika 23-24. Mäkelä tasoittaa iskulla, Pitkänen hankkii eräpallon Oululle. Kyvyn eräpallo 26-25. Pykäri hankkii iskullaan toisen eräpallon Kyvylle. Leinonen vetää ässän nyt eräpallo Oululla. Jännää on, tasan kolmekymmentä. Darius tasoittaa 31-31. Dariuksen ässä, jo kuudes eräpallo kotijoukkueella. Seitsemäs eäpallo, ei pääty millään 33-33. Etan toinen eräpallo lopettaa erän 36-34. Etta paransi peliään selvästi, varsinkin Huuskosen pateri oil Kyvyn kannalta ottamaton. Kyky taisteli hyvin, mutta tässä erässä se ei piisannut.

Kolmas erä. Pari Kantonen Pykäri torjuu Järvisen 2-0. Kantonen keskeltä 5-2. Henkka torjuu 6-2. Henkka torjuu jälleen 7-2. Kyvyn kolmas torjunta  peräkkäin 8-2. Kyvyn peli kulkee 10-3 Etta ottaa ykköshakkuri Hietalan kentälle. Darius onnistuu nelospaikalta:13-6. Dariuksen hieno torjunta 15-7. Pykärin pommi 16-9. Darius syöttelee 19-10. Mäkelä torjuu 20-10. Pulkkinen luo uskoa omiisa hieno"tsekki" 14-21. Oulu herää 17-22. Henkka jujuttaa 23-17. Lampela tuulettaa onnistunen torjunnan jälkeen 24-18. Heti perään Järvisen suksi ja näin erä kotijoukkueelle 25-16. Kyky pelasi hyvän erän, Etta ei.

Kyvyn peli kulkee Paananen puolustaa ja Pykäri ratkaisee 4-2. Pykäri otetaan kiinni 5-5. Jälleen Oulun torjunta on rautaa 7-5 vierailijoille. Tasaista on, Oulu hallitsee hienokseltaan 12-11. Mäkelä vastapallosta 14-12. Kantonen torjuu 16-12. Mäkelä tyhjiltä 17-15.Henkan hieno torjunta 19-18. Tiukkaa vääntöä Oulu johtaa 20-19. Kantonen jujuttaa 22-21. Jännää on 23-23. Erä Kyvylle 25-23 ja koko ottelu 3-1. Kyky pelasi hyvän pelin varsinkin joukkueen passari Henkka pelasi kauden parhaan pelinsä, mutta myös muut voivat olla peliinsä tyytyväisiä. Etta oli tänään vähän vaisu eikä syttynyt parhaimpaansa. Ainoastaan palkittu Huuskonen ja passari Leinonen olivat itsensä.

Sarja on ohi. Karsinnat alkavat, jos sitten ei liitto muutoksia tee.

Nettiradiossa parhaimmillaan 30 latausta.