Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Joulukonsertti Kivirannassa

11.12.2006 Tuula Eerola

Kivirannassa sali oli ilahduttavan täynnä Anu Savelan ja Kati Koskisen joululaulukonsertissa sunnuntai-iltana.

Konsertti alkoi tutuilla Sibeliuksen joululauluilla Jo on joulu täällä, Jo joutuu ilta, On hanget korkeat nietokset, En etsi valtaa, loistoa. Tämän jälkeen Anu sai pitää tauon, kun Kati säesti yleisöä laulattamalla kolme kaikille tuttua laulua Maa on niin kaunis, Arkihuolesi kaikki heitä, Jouluyö, juhlayö. Sitten sopraano helkkyi taas tutuissa, kauniissa lauluissa Hiljaa hiljaa helkkyen, Tuikkikaa oi joulun tähtöset, Sylvian joululaulu, Rauhaa, vain rauhaa, Varpunen jouluaamuna. Sen jälkeen oli taas yleisön vuoro nauttia laulamisesta: Kun joulu on, Sydämeeni joulun teen, Tulkoon joulu.

Anun sisko Pia lauloi kaksi vähän tuntemattomampaa, mutta kaunista joululaulua, Näen silmissäsi joulun sekä Joulun satu. Viimeiset laulut lauloi taas Anu: Joulu tullut on, Mökit nukkuu lumiset, englanninkieliset Walking in the air sekä Time to say goodbye ja saksankielisen Ave Marian.

Vaikka ulkona joulutunnelma vesisateessa on hakusessa, niin sisällä se oli läsnä, sitä mieltä kuulijat olivat. Anu ja Kati ovat konsertoineet meillä aiemminkin ja toivottavasti yleisö sai heidät innostumaan jatkosta.
Kiitos Anulle, Katille ja Pialle joulumieltä kohottavasta konsertista.