Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Ja uutta pukkaa :-)

15.3.2011 Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan nuorisotapahtuma, Nouse Kyyjärvi, keräsi yli 100 henkeä paikalle. Nuopparilla se tuntui täydeltä :-)

Jyväskyläläinen bändi veti joukon mukaansa ja niinpä ylistyslaulujen aikaan oli työn takana kuulla oma äänensä :-) Mutta miksipä sitä ei voisi juhlia Jeesusta ääneen, kun kerran muitakin sankareita juhlitaan ääneen, eikä suurempaa sankaria kuitenkaan mistään löydy.

Draamaryhmän draamat pysäyttivät miettimään, mitä Jeesus on tehnyt puolestani, mikä on minun suhteeni Häneen tai millaisia naamareita minä käytän. Jeesus, kun kuitenkin näkee jokaisen naamarini taakse ja tuntee minut joka tapauksessa.

Ville Saarikalle kehotti miettimään, mitä haluan elämälläni tehdä. Kari "KK" Korhonen puolestaan osoitti, mistä löytyy meidän haavoihimme Parantaja. Tuo sama Parantaja eli Jeesus on ainut toimiva lääke myös synnin saastaan.

Kaiken jälkeen ilta oli vaikea lopettaa. Meno olisi jatkunut varmasti vähintään puoleen yöhön, jos ilmoituksia ja paikkavarauksia ei olisi tehty vain kello yhteentoista. Illan toimeenpanokaksikon lupaus kuului, että uusiksi otetaan, kun sitä heiltä tiedustelin. Siispä ei sitten muuta kuin joukolla mukaan seuraavaan kertaan :-) Katsotaan, jäävätkö tilat pieniksi :-) Tunnelma ainakin oli iloinen, innostunut ja tiivis :-) Kiitos ennen kaikkea Jeesukselle, mutta sitten myös Matulle ja Samille pääkaksikkona sekä sen lisäksi kaikille talkoolaisille :-)