Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

KLL:n yleisurheilu kisat Saarijärvellä

21.9.2006 Hannu Kalliojärvi / Pirkko Kotanen

Nopolan ja Iso-Nopolan koulu kisailemassa Saarijärvellä.

Nopolan koulun osuus eli ala-asteiden välinen kilpailu käytiin 5.9. Runsas 20 oppilasta matkasi Saarijärven kuuluisalle kentälle mittaamaan taitojaan. Karsintana oli aiemmin pidetty Suomi-Ruotsi maaottelu jonka parhaat pääsivät edustamaan Nopolan koulua. Mitaleitta ei jääty, Hännisen Jussi nappasi kaksi ”lätkää”, kuulassa pronssia  ja 60m:n juoksussa hopeaa. Tuukkasen Merja työnsi kuulassa pronssia  ja saman kylän tyttö, Paloniemen Jenna-Mari juoksi 60m:n kultaa. Jenna-Marin toinen mitalli jäi keihäässä kymmenen sentin päähän.

 

Iso-Nopolan  oppilaat matkasivat samalle kentälle14.9. Osallistujat oli valittu oman koulun kilpailujen perusteella. Taas oli kotiin tuomista , mistä lie johtuvan mutta korkeus näyttää sujuvan.

Leppäsen Reijan tekniikka ja lajituntemus nostatti pojat mitaleille, ei oo oppi mennyt hukkaan.

Kaksi mitalla samassa sarjassa , B-pojat, hopealle Kalle Muli ja pronssia Sami Ohranen. Keihäässä neljäs sija Hakolan Viljamille. Yleisurheilua on syksy menty liikuntatunneilla läpi ja tulokset kertovat puolestaan. Hyvä syksy molempien koulujen oppilaille , tästä on helppo jatkaa palloilukauteen ja sisäliikuntaan.