Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nettiradiossa ennätysmäärä kuulijoita

26.9.2005 Aaro Toppinen

Tämäniltainen valtuuston kokous keräsi ennätysmäärän kuulijoita nettiradion äärelle.

Lähetys ladattiin parhaimmillaan 35 talouteen. Jälleen tuli todistettua, että kunnan päätöksenteko kiinnostaa ihmisiä kunhan vain media on oikea. Mikähän olisi saldo ollut, jos kaikissa 60 taloudessa haja-asutusalueella olisi ollut laajakaista ja nettiradion kuuntelumahdolisuus ? Paikanpäällä kokousta kuunteli lehtitoimittajien lisäksi kolme kyläläistä. Huomionarvoista on myös se, että latausten määrä pysyi vakiona koko, lähes kaksi tuntia kestäneen, kokouksen ajan. Valtuutetut pääsivät hyvin vauhtiin ja kokouksessa käytiinkin vilkasta keskustelua kunnan tulevaisuudesta. Vilkas keskustelu ja sananvaihto aiheuttaa nettiradion kannalta myös pienen lieveilmiön. Selvästi oli havaittavissa, että napsuttelu ja kolina lisääntyi kun adrenaliini kohoaa.

Kokouksen pykäläkohtaiset tallenteet pyritään saamaan kuunneltaviksi tämän viikon aikana. Uusintalähetys olisi voitu laittaa tallentimelta jo aiemmin, mutta Veikolle sattui soittokeikka Helsinkiin.

Kokouksen jälkeen tulleessa palautteessa toivottiin tekstimuodossa olevaa uutisointia mahdollisimman nopeasti. Tiivistelmä onkin helppo kirjoittaa, sellaiselta jolta se luontevasti onnistuu, kokouksen aikana. Tätä kokeiltaneen jo seuraavassa kokouksessa.

PS.
Yritettiin ostaa Keskisuomalaisen toimittajalta kokouksen tiivistelmä vitosella, mutta ei ollut myynnissä :-)