Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Koirakerholaisten mietteitä

31.3 Koirakerho/Nuorisotoimi

Koirakerho on kokoontunut kerran viikossa nuopparilla ihmettelemään karvakuonojen elämää, koulutusta ja hoitoa. Tämän tiistain koirakerhossa tytöt saivat kirjoittaa omat juttunsa Nopolanewssiin. Tässä siis koirakerho kerholaisten näkökulmasta:

Järjestimme kerran tietokilpailun. Joukkueet olivat Vilja, Annu, Tilla ja Venla. Toiseen joukkueeseen kuului Pinja ja Sofia. (Essi L. ei ollut paikalla) Palkintoina olivat tikkarit voittajajoukkueelle, eli Viljalle, Venlalle, Annulle ja Tillalle. Pinja ja Sofia jäivät nuoleskelemaan näppejään. Muahahahhaa!!!!!

Yhdesti Kata toi Oxyn. Opetimme sille monenlaista. Se oli tosi ihana koira!!! Kerran Tilla toi Ollin koirakerhoon. Siis Tillan sekarotuisen Olli-koiran. Opetimme sille istumaan käskyn. (Kirjoittajina Tilla, Vilja, Venla ja Anniina)

 

Koirakerho

Viitoset voittivat 4lk:n surkeasti, mutta nelosista oli yksi jäsen pois. Neloset olisivat voittaneet ylivoimaisesti. Voittajat saivat ÄLLÖT tikkarit.

Olemme kouluttaneet Ollia ja Katan Ox koira oli myös käymässä. Pelasimme myös Lemmikit visailu-peliä kahdessa ryhmässä. Voittajat olivat Vilja & Essi <3. Kirjoitimme myös koiraroduista. (Tämän jutun kirjoittivat Essi, Sofia ja Pinja)