Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Eija Merilä konsertoi Kyyjärven kirkossa

4.9.2012 Mirjam Huotari-Kallinki

Sunnuntaina 16.9. Kyyjärven kirkossa konsertoi naapurikunnan eli Kivijärven ehkä tunnetuin laulaja eli Eija Merilä. Kirkkokonsertti alkaa kello 19.

Eija Merilä on yksi suomalaisen hengellisen musiikin tunnetuimmista nimistä. Tänään mainoksia kylällä jakaessani sainkin kuulla, että johan me sitä mietimmekin, koska Eija on täällä Kyyjärvellä. No, nyt on Eija tulossa Kyyjärvelle, joten tervetuloa tänne läheltä ja kaukaa, kyläläiset, entiset kyläläiset ja muuten vain kiinnostuneet :-)


Säestyksestä vastaa Ulla Pihlainen. Joku on saattanut käydä Ullan pianotunneilla ja tuntea Ullan sitä kautta. Ulla kiertää musiikin parissa myös puolisonsa Paavon kanssa, joten ehkä joku on sattunut kuulemaan heitä yhdessä. Siinäkin on siis oiva syy tulla kuuntelemaan.

Toivomme järjestäjinä, että sanat ja sävelet koskettavat. Hengellisten laulujen sanoman on moni elämässään kokenut pysäyttävän, lohduttavan, rohkaisevan ja nostavan. Toivon mukaan näitä kokemuksia välittyy myös sunnuntaina 16.9. Kyyjärven kirkossa. Konsertin tarjoavat yksissä tuumin Kyyjärven luterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta ja vapaaseurakunta.

Nyt siis vain ajoissa kalentereihin varaus. Tavataanhan joukolla :-)