Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kesä ja helluntaiseurakunnan telttakokoukset

7.7.2008 Mirjam Huotari

Kesä on jo pitkällä vauhdissa. Joku jo kyselikin, missä ovat kirjoitukset venyneet? Nyt kuitenkin on taas syytä istua koneen ääreen ja antaa näppäinten vinkua. Kesä on jo kulunut kiitettävän pitkälle, ehkä jo hiukan liiankin pitkälle. Yksi kesän merkki on helluntaiseurakunnan esille kaivama kokousteltta.

Toissa viikolla teltta oli pystyssä Perhon puolella Kokkonevan koulun pihalla. Kuulijoita riitti joka illalle sateisistakin päivistä huolimatta. Jos en ihan väärin muista, taivaan Isä siunasi meitä kuitenkin kokoushetkillä vailla vesisadetta. Puheet pyörivät perusasian ympärillä: Jumalassa, joka rakastaa meitä ja tahtoo antaa syntimme anteeksi, jos me vain tahdomme uskoa Jeesukseen.

Tällä viikolla teltta pystytetään Mattilan kentälle. Kokoukset keskiviikkona, torstaina ja perjantaina pidetään ihan seurakunnan omin voimin. Keskiviikkona on lupautunut todistamaan seurakunnan tämän hetken nuorin jäsen Matleena Poranen. Sunnuntaille saadaan sitten jo vierailevaakin väriläiskää. Teltalle saapuu vierailemaan Seppo Huotari. Hän on Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastorin setä. Hänen vahvimpia alueitaan julistajana on Pyhän Hengen toiminta ja täyteys. Hän on saanut palvella myös rukoilemalla sairaiden puolesta, ja Jumala on vastannut rukouksiin siten, että ihmisiä on parantunut. Tervetuloa kuuntelemaan ja ottamaan selvää siitä, mitä aito Pyhän Hengen toiminta Kristusta kirkastamassa voi tänä päivänä olla!! Käykäähän iltaisin kello 19 aikoihin tutustumassa siihen, mitä tapahtuu!!