Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

KaNMKY ei antautunut betonimiehille

21.12.2005 Hannu Kalliojarvi

Kajaani otti 3-2 voiton sunnuntaina Kyky-Betsetin joukkueesta. Sarjataulukko tasoittui entisestään ja tammikuussa jatkuvat pelit mittaavat sitten todelliset taistelijat.

Kauden syyskierros ei vielä tuonut vierasvoittoa , mutta nyt se oli tosi lähellä. Toinen ja kolmas erä hävittiin kahden pinnan erolla, kolmas meni vielä jatkopalloille 28-26. Omissa käsissä kaikki oli , vaan nälkämaan pojilla nälkää riitti ja pinnat heille. Keskihyökkäys , torjunta ja puolustus siinä harjoiteltavaa riittää joulutauolle . Kajaanin kenttään ei jujut eikä kevyet lyönnit uponneet  ja siinä suurin ero päivän joukkueilla. Kyyjärven palkittu Saulius Astrauskas. Tyytyväinen saa olla libero Janne Paananen suorituksiinsa, sillä mies hoiti paikkansa erinomaisesti.

Kulunut syksy on kauttaaltaan ollut nousujohteinen ja pitää muistaa sarjataso ja vastoinkäymiset. Loukkaantumiset ovat rajoittaneet joukkuetta sekä vaikean alkuohjelman tuomat vierasottelut veivät parhaan terän syksyllä. Itseluottamus ja hurja kotisalin taika takaavat keväällä mielenkiintoisia otteluita. Viisi peräkkäistä kotivoittoa tuovat uskoa omiin suorituksiin, eikä betonimyllyä ole salilta pois viety joten ei käy vastustajia kateeksi. Taitaa olla pelätty paikka Kyyjärven kotisali.

Paljon keskustelua aiheuttanut Kristjan Kais ei ole onnistunut sovittamaan vielä aikataulujaan Kyyjärven vierailulle, mutta neuvotteluja käydään ja toivotaan parasta.

Tiedoksi kaikille, että Tapaninpäivänä pelataan KINKUNSULATUSTURNAUS liikuntahallilla klo 11.00 alkaen. Lisää infoa saa Hannulta ja Markolta mieluusti ennen Joulua.

Hyvää joulua joukkueelle, kannattajille, talkooväelle, yhteistyökumppaneille ja vastustajillekin