Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

4.luokan yökoulu

25.2.2010 Reija Leppänen /4lk:n oppilaat ja isät

Nelosten yökoulussa ohjelmassa oli mm. isien tarinapaja. Kauniilta se isien kaunokirjoitus näyttikin. Seuraavassa isien ja oppilaiden tarinoita yökoulusta. Lisää tarinoita voi lukea 4.luokan nettisivuilta.

Yökoulu
 
25.2.2010 4 luokan oppilailla oli yö koulu. Päivään valmistautuminen alkoi jo edellisenä päivänä. Oppilaat ottivat kaikki tarvitsemansa mukaan. Seuraavana päivänä (yö koulupäivänä) oppilaita jännitti todella paljon, mitä yö koulussa tehdään.
Jännitys näkyi myös kotona koska, useat vanhemmat olivat lupautuneet mukaa tarinapajaan. Kun isät ja lapset oltiin jaettu ryhmiin he alkoivat yhdessä keksimään tarinoita. Ennen sitä oli paljon tapahtumia, kello 15.00 menimme palettiin ostamaan karkkia ja limsaa. Siihen aikaan isät olivat vielä töissä. Kello 16.00 jotkut olivat pitsan paistossa ja osat olivat elokuvan kuvauksissa ja sitten vaihdettiin toisten päin.
Pitsat olivat todella hyviä, jossain välissä me oltiin myös liikuntasalissa. Kello 19.00 me isät saavuimme myös yö koulun vieraaksi. Ensimmäinen tehtävämme oli kirjoittaa tarina siitä aiheesta minkä me keksimme yhdessä. 
 
Tämän tarinan kirjoittivat: Veikko, Mikael ja Sofi

YÖKOULU    25.02.2010
 
Yökoulussa menimme ensin kävellen Palettiin karkki ostoksille. Paletissa oli vähän väkeä. Sitten menimme takaisin  koululle kävellen pari jonossa. Toinen ryhmä teki näytelmää ja toinen pizzoja. Ne oli hiukan rasvaisia ja sitkeitä. Liikunta salissa kaikki pelasivat sählyä sen jälkeen aloitimme kaikkien oppilaiden filmaukset. Ei tiedetä milloin filmaukset ovat valmiita ja näytetään yleisölle. Sitten saimme olla rauhassa tunnin ajan, joka tuntui sekunnilta. Sitten isät tulivat tarina pajaan eli kuutos luokkaan. Sen jälkeen meidät jaettiin ryhmiin, koska muuten tulisi iso hulina luokkaan. Ryhmät olivat: Emmi, Emilia ja Eero. Jessica, Milla, Jyrki ja Janne. Joona, Kalle ja Jouni. Oskari, Heli ja Marko. Sofi, Mikael ja Veikko. Johanna, Valtteri ja Juho. Ville, Moona ja Kai. Pekka, Arttu ja Jaakko. Aleksi, Juuso ja Jari seuraksi menimme kirjoittamaan tietokoneella tarinan puhtaaksi. Toivottavasti nimet ovat oikein. Tämän tarinan kirjoittivat: Emmi, Eero ja Emilia.
 
Yökoulu
 
Retki Palettiin oli lyhyt, mutta mukava. Paletissa kaikki ostivat joko ruokaa ja karkkia. Kun kaikki olivat ostaneet niin palattiin takaisin koululle. Koululla jaettiin oppilaat kolmeen ryhmään. Jotkut
olivat paistamassa pitsaa ja jotkut olivat salissa pelaamassa sählyä ja jotkut olivat elokuvan kuvauksissa. Ryhmät vuorottelivat eri paikoissa  vuorotellen. Kun pitsat oli tehty ne sai  syödä pois. Tuli erilaisia  pitsoja oli jauheliha, kinkku, ananas, tonnikala ja juusto pitsoja. Osa vanhemmista ja
oppilaista pelasivat sählyä. Kun  kello oli seitsemän alkoi tarinapaja  ja tätäkin tarinaa kirjoitettiin tarinapajassa.

Juho, Johanna, Valtteri