Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopolan alakoulun kevätjuhla

1.6.2012 Pirkko Kotanen, kuvat Kaisa Palmu

Nopolan koululla vietettiin perinteistä kevätjuhlaa tiistaina 29.5.2012.

Sali täyttyi iloisista oppilaita ja vanhemmista sekä juhlan tunnusta.

Juhla alkoi suvivirrellä ja rehtorin puheella. " Kesä odottaa ikkunan takana, samoin kesäloma ja seikkailut. Pitkä lukuvuosi alkaa olla takana. Kouluvuoteen on mahtunut monenlaisia tapahtumia, aurinkoisia ja vähän pilvisempiäkin päiviä, oppimisen iloa ja kasvukipujakin. Lapsen reppuun on vuoden aikana kertynyt monenlaisia eväitä myöhempiä kouluvuosia ja elämää varten".

Eskareiden satuinen leikki aloitti ohjelmallisen osuuden. Seuraavaksi oli neljännen luokan esitys Kääpiö ja seitsemän Lumikkia. Käsikirjoituksen oli tehnyt 4. luokan oppilaat.

1.-2.luokan oppilaat esittivät kaksi laulua; Saunavihdat ja Soittajapaimen. Lauluja säestivät kerholaiset kanteleella. Yhteislauluna laulettiin Päivänsäde ja Menninkäinen. Säestäjänä toimi Milja, Sara ja Iida.

Miljan Peikkotanssi pianoesityksen jälkeen laulettiin yhteislauluna Keväiset metsät. 5 luokka esitti Rölli laulun. Saara soitti pianolla Iloinen onkimies.

Stipendit jakoi rehtori Maija-Liisa Immonen ja luokan opettaja Siru Pyhälahti. Koulun stipendin kiitettävästä koulumenestyksestä sai Milla Noponen. Koulun stipendin koulutyössä menestynyt ja luokkakavereihin tasapuolisesti suhtautuva oppilas Mikael Huumarkangas.

Oppilaat olivat 5. luokan oppilaiden keskuudesta valinneet Hymy- tyttö ja Hymy-poikapatsaan saajat. Hymy-tyttöpatsaan sai Saara Noponen ja Hymy-poikapatsaan Tuomas Vallivaara.

Karstulan Rotary Clubin stipendin saivat Olli Kainu ja Joonas Ahola.

Kylätuvan naisten jakamat stipendit saivat Jessica Mäkelä ja Valtteri Parkkonen.

Musiikkiopiston stipendit saivat Lotta Humalajoki, Paulus Muli, Maija Nissinen, Oskari Nissinen.

Puheen kuudesluokkalaisille pitivät Perttu Uusisalo ja Milja Halmesaari. Seuraavaksi 6.luokkalaiset lauloivat laulun Lintu ja 5.luokkalaiset lauloivat Jäähyväiset-laulun sekä kukittivat 6.luokan oppilaat.

Juhlan juonnosta vastasi Paavo Pölkki ja Iida Patovisti.

Kiitoksia myös äänentoistosta Veikko Huumarkankaalle ja Joel Aaltoselle sekä kaikille stipendien lahjoittajille ja juhlaväelle.