Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tunnelmallinen musiikkihartaus kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Kyyjärven siunauskappelissa torstaina 22.9. houkutteli paikalle 60-70 kuulijaa.
Musiikkipainotteisen iltahartauden toteuttivat Salme Tanskanen, Jari Kuusi ja Olavi Vallivaara. Suntion tehtäviä hoiti Alpo Noponen rakentamalla mm. upean "valokäytävän" hautausmaan pääväylän varteen.


Syksy on tullutTyhjyyttä hymyjen takanaSeurakunnan tulevaisuus puhuttaaVapaaseurakunnan tulevia tapahtumiaEkaluokkalaiset siunattiin koulutielleSyystoiminta käynnistyy seurakunnassaPerheiden päivä KyyjärvelläLähetystyötä ja kansainvälisyyttäYö ja nuoret

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tyhjyyttä hymyjen takana

Mirjam Huotari

Thaimaa on kuuluisa hymyistään. Tänä päivänä Thaimaa on kuuluisa myös viime joulukuun tsunamista. Kipu ja kärsimys ei kuitenkaan ole vain tsunamin kokeneiden thailaisten elämää, vaan hymyn takaa saattaakin löytyä sisäinen tyhjyys, joka etsii vastausta.

Aila ja Seppo Tourunen ovat tehneet jo vuosien ajan lähetystyötä Thaimaassa, hymyjen valtakunnassa. Kyyjärven helluntaiseurakunta on nähnyt omaksi tehtäväkseen olla tukemassa ja lähettämässä heitä. Niinpä toisinaan tulevat Aila ja Seppo käymään täällä Sepon lapsuusmaisemissa kertoen, mitä lähetyskentille kuuluu. Viimeisin vierailu oli nyt sunnuntaina 11.9.

Kyllä siinä taisi useampi kuulija kuunnella mielenkiinnolla, kuinka raamattukoululla, jolla Tourusetkin palvelevat, piti rakennusta uusia termiittien takia. Eipä taida vielä Suomesta löytyä termiittien ontoksi syömää puutaloa, jonka sisällä lapsiakin on kehotettava liikkumaan varovasti, jottei lennä seinistä läpi. Taitaa Raamattuun tutustuminenkin sujua paremmin, kun ei tarvitse päivän mittaan miettiä, koska asuntolan lattia pettää ja koko rakennus romahtaa. Toivottavasti koko rakennusprojekti saadaan kaikkineen iloiseen päätökseen mahdollisimman pian.

Lienee koskettavinta oli kaikkien haasteiden keskellä huomata, kuinka Jumala on sittenkin pitänyt huolta. Niin Aila kuin Seppokin kehottivat katsomaan Jumalan mahdollisuuksiin. Ihmisten kanssa voi toisinaan joutua pettymään, mutta Jumalalla on aina omat kanavansa viedä alkamansa työ hyvään päätökseen.