Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

SuVi-vartio toi voiton kotiin !

23.6.2005 Eevaliisa Hakola / Lauri Koikkalainen

Partiotaitokilpailu Jussin Jotos & Paavon Polku pidettiin Kalajoella 10.-11.6.2005

Perinteinen partiotaitokilpailu JJ & PP kisattiin taas Kalajoen hiekkasärkillä, tällä kertaa poikkeuksellisesti sateen saattelemana. Aurinkoinen kesäyö on nimittäin suosinut osallistujia kaikkina aiempina kisavuosina.

Matkaan perjantai-iltana starttasi yhteensä 22 vartiota, joista 6 kilpasarjassa (Jussin Jotos) ja 16 retkisarjan (Paavon Polku) puolella. Kilpailussa reitin pituus oli sarjasta riippuen noin 15-20 km ja erilaisia tehtäviä riitti Jussin puolella 21 kappaletta, Paavolla 17. Tehtävien aiheet vaihtelivat liitovarjo-onnettomuuden ensiavusta kaarnalaivan tekoon, tähtien tunnistamiseen ja lettujen paistamiseen. Maalissa viimeisimmätkin vartiot olivat lauantaina puolen päivän maissa.

Kyypartion vanha kisaratsu, SuVi-vartio (Suomenselän Viuhahtajat) oli kisassa mukana kahdeksatta kertaa, nyt ensimmäistä kertaa retkisarjan puolella. Ja heti voittoisasti! SuVi saalisti PP:n voiton reippaalla pistemarginaalilla, tuloksella 57,3 pistettä. Toiseksi tuli Kannuksen Korvenkävijöiden AivoHomeVaurio-vartio, joka sai 50,3 pistettä. Kilpasarjan voitto meni tällä kertaa Tuomenmarjoille Haapajärveltä.

Kyypartion väreissä olivat kisailemassa Baclundin Miku & Peetu, Kainun Janne ja Koikkalaisen Lauri. Enemmän tai vähemmän sama porukka on lähdössä taas ensi vuonna uudestaan. Ja muillekin kyypartiolaisille on reissussa tilaa. JJ & PP on rento kisa, jota voi suositella kaikille.