Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Esittäytyminen.

15.6.2010

Tervehdys kaikille!

Hei kaikki!
Nimeni on Elina Kotanen, asuinpaikkanani Alajärvi. Työskentelen Nopolan Kylätalkkareilla vastuualueenani pieneläimet. Markkinoin lemmikkieläintuotteita ja ruokia.
Autan mielelläni kaikessa pieneläimiin liittyvissä asioissa. Joten rohkeasti ottamaan yhteyttä, jos mieltä painaa jokin asia tai kysymys!

Tässä hieman tietoa itsestäni..Olen kahden lapsen äiti ja eläinkatraan hoitaja. Pihapiirissä möllöttää kaksi hevosta ja yksi shetlanninponi.
Hevosten talliseurana toimi ranskanluppakorvakani "Osbourne". Harrastuksena kasvatan tanskandoggeja, joita kotoani löytyy tällä hetkellä kaksi tiikeri värityksellistä narttua. Pentue on suunnitteilla yhdistelmästä keltainen-tiikeri.
Lisäksi katraaseen kuuluu vielä muutama kissa ja akvaario.

Opiskelen tällä hetkellä eläintenhoitajaksi vastaten alueen löytöeläimistä ja tarjoan hoitopaikkaa pieneläimille omistajien sitä halutessa.Autan mielelläni myös kotia etsiviä lemmikkejä löytämään tarpeitaan vastaavan kodin. Kuin myöskin lemmikkiä haluavia löytämään itselleen sen sopivan lemmikin.

Suunnitelmissa meillä olisi tuottaa Kyyjärven alueelle mahdollisimman monipuolista ja tarjoavaa pieneläin harraste toimintaa. Siksipä toivoisinkin nyt palautetta teiltä siitä minkälaista toimintaa olisitte vaille ja minkälaisia lemmikki tapahtumia tänne kaivattaisiin! Koirakoulutusta ja harrastetoimintaa koirien parissa tulee olemaan ajan kuluessa.
Kesällä myös järjestetään koirille match show (leikkimielinen näyttely,johon saavat osallistua kaikki rokotetut koirat, ikään ja rotukohtaisiin kysymyksiin katsomatta) Tämä mätsäri tulee tapahtumaan 18.7.2010 Kyyjärven leirintäalueella klo: 14.00

Ottakaahan yhteyttä rohkeasti niin laitetaan harrastetoimintaa vireille ja jossakin vaiheessa kokoustetaan näiden asioiden tiimoilta...

Ystävällisin terveisin Elina Kotanen
PUH: 040-7286199






Uudessa IE8 selaimessa on uudet pikatoiminnot. Lataa.