Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Heviä ja Hurriganesia koko lauantai

30.1. - Leena Arokki - nuorisotoimi

Päässä jyskytti tammikuun 12. päivän iltana...

Osuutta asiaan lienee koko päivän kestäneellä bändikurssilla. Tuomas, Janne, Tatu ja Ville suuntasivat aamulla kohti Karstulaa, tarkoituksena soittaa koko päivä. Ja sehän toteutui...

Bändikurssin järjesti Neuvokas-projekti ja Karstulan vapaa-aikatoimi. Ohjaajina toimivat Karstulan vapaa-aikasihteeri Risto Manni sekä musiikinopettaja Olli Oikari. Kurssilaiset tulivat Karstulasta, Kyyjärveltä ja Viitasaarelta.

Pojat saivat harjoitella tutuilla porukoilla: viitasaarelaiset(Suuntaus-bändi) nuorisotalolla Riston johdolla, kyyjärveläiset kansalaisopistolla ja karstuset(O'ou) yläasteella Ollin johdolla. Jutun kirjoittaja toimi kuskina ja sopan lämmittäjänä.

Klo 10-17 poikia kurssitettiin, sitten alkoi parituntinen keikka(jossa ei etukäteismainonnan mukaan hanaa säästelty...). Viitasaarelaiset toimivat lämmittelijöinä, Kyyjärven pojat villitsivät yleisön ja lopumenosta vastasi Karstulan O'ou.

Ja jatkoa seuraa: perjantaina 8.2. Kyyjärven Nuopparilla Street 63 Kyyjärveltä(kurssilla soittanut kokoonpano) ja O'ou Karstulasta. Suosittelen lämpimästi. Seuraa ilmoittelua kylällä ja nopolanewsissä.