Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Saunakylän tarinoita

Sulo Tamminen kävi kylässä, toi samalla hauskan tositarinan viidenkymmenen vuoden takaa. Näin talven tuloa odotellessa voidaan lueskella kesäistä tarinaa.


Eläkeliitossa tapahtuu

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Viiden kunnan omaishoitajien pikkujoulu Kivirannassa

28.11.2005 Riitta Holmberg

Kuutisenkymmentä omaishoitajaa Kannonkoskelta, Karstulasta, Kivijärveltä, Pylkönmäeltä ja Kyyjärveltä kokoontui Kivirantaan virkistymään ja viettämään pikkujoulua.

Juhla aloitettiin maukkaalla jouluruoalla, jonka jälkeen ekaluokkaiset ja eskarilaiset toivat tervehdyksensä soiton ja laulun muodossa. Pekka Turpeinen säesti perinteisiä joululauluja ja Suuniitun Maijan lausumat hauskat sekä herkät runot johdattivat itse joulupukin juhlaan lahjoineen. Ennen torttukahvia hiljennyimme vielä joulun sanomaan.

Tällä kertaa käytännön järjestelyistä vastasi Kyyjärven vanhustyö. Omaishoitajien yhteisiä koulutus- ja virkistyspäiviä on vietetty jo parin vuoden ajan, ensin Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven yhteistyönä ja nyt joukkoon liittyi myös Kannonkoski ja Pylkönmäki. Jatkossa omaishoitajien koulutus- ja virkistyspäiviä tullaan jatkamaan hyväksi koettuna yhteistyönä.