Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Muksulassa harjoitettiin ongelmanratkaisukykyä pulmapeleillä

EU/Viisari-rahoitteinen Pulmia polvesta polveen –hanke käynnistyi viime toukokuussa Karstulassa. Hankkeen tavoitteena on löytää erilaisia toimintamuotoja pulmapeleille ja luoda vuosittainen pulmapelitapahtuma Karstulaan. Hanke testasi aluksi erilaisia aktiviteetteja Karstulassa ja tarjoaa nyt parhaimpia toimintamuotoja ja pulmapelejä muille Viisarin alueen kunnille kokeiltaviksi - myös Kyyjärvelle.


MLL:N PERHEKAHVILA KOKOONTUUNuorisotalon aukioloajat keväällä 20124H-lastenhoitokurssiHaukkojen yöretkiKyyjärven tsemppari ja tsemppaajaLasten laululeikkikonsertti Mimmi-lehmän luistelukoulu ke 7.3.Kokkolaan katsomaan Robin HoodiaToppujen ja kolkkien lukujuhlatTiedemiehiä ja -naisiako?Oletko innokas osallistumaan Nopolan koulun kerhotoiminnan ohjaajaksi lv. 2012-2013?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Perho voitti sählyturnauksen

30.3.2012 Annika Mattila

Yläkoulun oppilaskunnan järjestämä perinteinen sählyturnaus pelattiin tiistaina. Jännittävien pelien jälkeen voittajaksi selviytyi Perhon joukkue. Helpolla Perho ei kuitenkaan voittoa ansainnut, vaan pelit olivat tiukkoja loppuun asti.

Tiistaina 27.3 vietimme koulullamme jokavuotista sählyturnausta. Turnaukseen osallistui Kyyjärven joukkueen lisäksi Soinin, Kivijärven, Perhon ja Kannonkosken joukkueet. Turnaus oli melkein koulupäivän mittainen ja järjestäjänä oli yläkoulun oppilaskunta.
 
Päivän mittaan finaaliin selvisivät Kyyjärvi ja Perho. Jännittävän pelin jälkeen Perho vei voiton toistamiseen. Pääpalkintona oli kiertopokaali, joka ei siis vaihtanut omistajaansa. Muut joukkueet saivat palkinnoksi karkkia.
 
Koulumme joukkue pelasi joka tapauksessa hyvin ja yhdeksi maalitykiksi osoittautui koulumme Antti Lautanen.
 
Oppilaskunta myi kioskilla pillimehuja, kahvia, teetä ja mokkapaloja oppilaille. He myös tarjosivat pelaajille ilmaista mehua.
 
Toivottavasti ensi vuonna saadaan aikaiseksi yhtä hyvä tapahtuma ja pokaali kotiin!
 
Essi Eteläkari ja Katri Pölkki