Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Luontoretki kameran kanssa

25.10.2008 Eki Holmberg

Luonnossa tapahtuu aina jotain On vain pidettävä silmät auki ja korvat kuulolla.

Viime  kerhoillassa saimme ihailla hieman erilaisia kuvia. Rekkakuskin hommat ovat yleensä sitä ratin pyörittämistä ja kuorman kanssa touhuilua, mutta joskus on toki muutakin. Pölkin Risto näytti otoksiaan ,jossa oli toinen toistaan mahtavammin tuunatuja ja viriteltyjä rekkoja (nuppeja). Osa oli oikeastaan vain näyttelykappaleita, mutta liikenteessä olevia kuitenkin. Siinä kromi kiilteli ja värit loistivat. 

Hyvän luontokuvan saaminen on joskus "hoksottimista" kiinni. Ohrasen Tero oli  saanut onnistuneita kuvia ketusta ja ei sen kauempana kuin omassa pihassa. Pidetäänpä silmät auki, ehkä joskua tulee  otso etsimeen.

 Esa  oli käväissyt tuulimyllyjen maassa ja tottahan kuvia oli.  Tämän jutun lisäkuvat, kuten myös etukuva ovat kuitenkin Esan ottamia "oikeita luontokuvia" Mikä sitten on niinsanottu oikea luontokuva? Se on asia , joka on katsojan ajatuksesta kiinni. Rajanveto on useimmiten melko vaikea tehdä. Joskus on eroteltu omiin ryhmiinsä luontokuvat ja ympäristökuvat. Vuoden 2008 "Vuoden luontokuva" on juuri sitä luokkaa. Kuva on Simo Mikkosen  Etelä-Suomen talvi, pimeä,sateinen katumaisema jossa ihminen sateenvarjon kanssa. (mustavalk. kuva) Osa Esan tämän kertaisista kuvista oli myös mukana  "Vuoden luontokuva" kisassa.  Vuoden luontokuvakisassa palkitut otokset löytyvät netistä "googlettamalla" vuoden luontokuva 2008. Sopii käydä ihailemassa.

Kamera matkaan ja kuvaamaan   Kyy Eki