Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Uusi yrittäjä Kauppakeskus Palettiin

31.10.2011 Suvi Kantonen

Päivi Takala aloittaa 1.11 uutena yrittäjänä Kauppakeskus Paletin toisen kerroksen toimitiloissa. Päivi on ennestään jo tuttu näky Paletissa, sillä hän toimi Face Up:n tiloissa vuokratuolilla reilut 2vuotta.

Freshpoint Parturipalvelut/kauneuspiste nimen alla toimiva Päivi Takala aloittaa siis toiminnan Kauppakeskus Paletin toisessa kerroksessa, jossa Päivillä on oma toimitila parturitoimintaan,sekä oma kauneuspiste kynsien, ihon ja ripsien hoitoon. Yrittäjyydestä Päivillä on pitkä kokemus takana, hän on valmistunut parturikampaajaksi v.1983. Kokeilin jossain vaiheessa vanhustyötä ja myyntityötä, mutta koko ajan tämä parturi/kauneusala on kuitenkin kiinnostanut eniten. Nyt kun Face Up:n yrittäjä jäi äitiyslomalle ei tarvinnut kyllä kauaa miettiä, että kysynkö näitä Paletissa tyhjiksi jääviä tiloja itselleni. Asiat järjestyivät nopeasti ja nyt sitä ollaan jo yrityksen avajaisten kynnyksellä, toteaa iloinen Takala.

Kaikki tuotteet joita Päivi tulee työssään käyttämään ovat allergialiiton hyväksymiä.Jatkossakin Päivi tulee kuuntelemaan kovasti myös asiakkaiden omia toiveita, mitä kauneusalan tuotteita he halauaisivat yrityksestä löytyvän.