Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Jumalanpalvelus ja siunaus kirkossa

Sunnuntaina 26.8.2007 klo 10 on Sananjumalanpalvelus kirkossa, jonka yhteydessä siunataan Sulo Tanskanen viimeiselle matkalle.


Kesäseurat kirkossaGospelia Kumpulan koulullaPäiväkerhot alkaaTeltasta ulkoilmaanHautausmaajuhla Nopolasta Pölkkiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopolasta Pölkkiin

Mirjam Huotari

Viime sunnuntaina helluntaiseurakunnan teltta pullisteli, kun väkeä riitti, eikä telttakangas tahtonut piisata.

Menneen viikon telttakokoukset (25. - 29.7.) helluntaiseurakunnan pihassa keräsivät kuulijoita joka ilta, mutta sunnuntai-iltana taidettiin tehdä ennätys. Bolivian lähetyssaarnaajat Eeva ja Juhani Huotari sekä Maria ja Johannes toivat oman värinsä kertoen läheltä käytäntöä Jumalan johdatuksesta, varjeluksesta ja huolenpidosta.

Jumalan tahdon todettiin olevan sama niin Suomessa kuin maailman äärissä. Hän tahtoo pelastaa ihmisiä kaikista maista, kansoista, kielistä ja heimoista ikään, sukupuoleen, yhteiskunnalliseen asemaan ja omiin ansioihin katsomatta. Välillä pyyhittiin kyyneleitä ja toisinaan taas raikui nauru.

Alkaneella viikolla teltta siirtyy Pölkkiin Niemelän pelloille, missä tilaisuudet aloitetaan keskiviikkoiltana (1.8. klo 19) paikallisin voimin. Torstaina (2.8. klo 19) mukaan tulevat Valma ja Yrjö Holappa. Tarkkailkaapahan ilmoittelua, sillä tilaisuudet eivät pääty vielä torstaihin. Ennen kaikkea tervetuloa mukaan!