Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

ENSIHARVENNUSTEN ENERGIATUKI EI SEKOITA PUUMARKKINOITA

Metsäteollisuus ry:n on esittänyt vahvaa kritiikkiä maa- ja metsätalousministeriön lakiesityksestä pienpuun energiatueksi ja väittää, että se vääristää ja sekoittaa puumarkkinat. Energiatuen kielteisiä vaikutuksia puumarkkinoille on rajusti liioiteltu.Eläinlääkintähuolto Sunnuntaina on sadonkorjuunjuhlaJättipunajuuri

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sunnuntaina on sadonkorjuunjuhla

8.10.2010 Olavi Vallivaara

Ensi pyhänä 10.10.klo 10 alkaen vietetään kirkossa Sadonkorjuun kiitosjuhlaa. Messu on samalla maataloustuottajain kirkkopyhä, jossa siunataan vuoden sato.

Ihmisen ja koko luomakunnan elämä lepää kokonaan Jumalan luomistyön varassa. Häneltä olemme saaneet vuoden sadon lahjaksi ja kaikki muutkin elämän tarpeet. Syytä on siis kiitokseen!

Tervehdyssanat kirkossa lausuu maataloustuottajain puheenjohtaja Hannu Kainu. Messun toimittavat tutut seurakunnan työntekijät, joita avustavat tekstinlukijoina Jenni ja Antti Tuukkanen, kolehdin kantajina Tuomas Pölkki ja Hemmo Lampinen, ehtoollisen avustajanan Raimo Kytölä ja kirkkokuoron miehet laulavat. Alttarikoristelun on lupautunut tekemään Raili Väisänen. Jp:n jälkeen on Maa-ja kotitalousnaisten tarjoama sadonkorjuun kiitoslounas ja kahvit. Juhlan tuotto käytetään Maaseudun tukihenkilöverkon toimintaan.