Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven Markkinat lähestyy

Kesän odotetuin tapahtuma, Kyyjärven markkinat järjestetään heinäkuulla, ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa on taas luvassa kaikenikäisille.


Heikki Luoman näytelmä Wanhat Wehkeet Areenan kesäteatterissa.5K- lukukampanjaMatkaopas tulevaisuuteenKaatuneitten muistopäivänä 2012

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

5K- lukukampanja

14.6.2012 Maarit Ohranen / Kirjasto

Kepri-kirjastot käynnistävät kesäkuussa 5K- lukukampanjan(Kepri-kirjastojen Kirja kuukaudessa- kampanja). Kampanja kestää vuoden loppuun asti.

Jokainen lukukampanjaan osallistuja saa käyttöönsä lomakkeen, jolla voi seurata lukemistaan. Tavoitteena on lukea kesä-joulukuussa vähintään 20 tuntia. Luetut kirjat on listattava. Mukaan voi tulla syksylläkin. Kaikki lukutavoitteen täyttäneet ja kuponkinsa määräaikaan mennessä palauttaneet saavat  pienen palkinnon.  Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1 tai useampi 2 hengen matka Helsingin kirjamessuille 2013 (sis. matkat, majoituksen ja pääsyliput).

Kampanjaan liittyy julistesarja, jossa suositellaan lukemisharrastusta ihan kaikille - lyhyesti ja ytimmekkäästi: Lue! Kyyjärven kirjaston julisteiden valokuvat ikuisti Aaro Toppinen ja Karstulan Paino-Pekka viimeisteli julisteen ulkoasun.

Kampanja sai Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 9000 € avustuksen.

Lukuisaa ja lämmintä kesää!

Kampanjassa ovat mukana Kannonkosken, Karstulan, Keuruun, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Multian, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren kirjastot