Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vieras Boliviasta laskeutunut Suomen maankamaralle

28.12.2008 Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan vieraana on sunnuntaina 4.1. argentiinalainen lähetyssaarnaaja Boliviasta, Alberto Sánchez. Eilisiltana Alberto saapui Suomeen. Lentokentältä ulos astuessaan hän totesi Suomessa olevan kylmä.

Alberto Sánchez on yksi Bolivian rukousjohtajia. Hän on Suomessa ensisijaisesti Nokia Mission vieraana, mutta tulee myös Kyyjärvellä käymään. Kyyjärvellä hän on mukana helluntaiseurakunnan sunnuntain 4.1. päivän ehtoollisjuhlassa ja illalla kello 19 nuorisotalolla, missä mukana on myös Alajärveltä musiikkiryhmä Pasuunat.

Alberton tuo Kyyjärvelle varmasti helluntaiseurakunnan nykyisen pastorin Mirjam Huotarin historia, joka johtaa Boiliviaan ja Sucren kaupunkiin. Alberton perhe on Mirjamin lapsuusperheen ystäviä ja Mirjam on itsekin vieraillut joka kerta Boliviassa Kyyjärveltäkin käydessään Alberton paimentamassa seurakunnassa puhujavieraana. Nyt on siis vastavierailun aika ja tiedossa on varmasti ihan tuoreita terveisiä Mirjamin lapsuuden kotimaisemista.

Ainakin todistan itse kirjoittajana olleeni vasta eilen vastaanottamassa maahan saapunutta vierasta lentokentällä yhdessä isäni Juhani Huotarin kanssa. Tänään vieraan vuorokausirytmi oli ainakin vielä hyvin asian puolesta puhuvasti sekaisin. Unta piisasi aina yli puolipäivän, sillä Boliviassa eletään kuutisen tuntia meitä suomalaisia jäljessä. Ennen kaikkea odotamme kuitenkin Jumalalta, mitä Hänellä on meillä annettavana. Kaikki ovat tervetulleita - vieraat niin läheltä kuin kaukaa - kuuntelemaan sekä Albertoa että Pasuunoita!!! Anna uteliaisuuden tällä kertaa voittaa ;-)