Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyky-Betset vs. SalSa Raahesta

Lentopallon huippuiltamat jatkuu. Illan pelissä lauteilla myös Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkinen sekä uutena kommentaattorina kuvassa vasemalla Helen Suvanto os. Vesik eli Rivon sisko.

Kyky-Betset vs. Luomu-WolleyMaailmanluokan pelimiehet paikkakunnalla!MM-tason pelaajia Kyky-Betsetin vahvuuteenSalilla lauantaina: M40 B-finaaliKyKy / Yhdistelmäjaoston kokous 29.1.2007

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Kyky-Betset vs. Luomu-Wolley

17.2.2007 Matti Försti

Betonimyllyssä tällä kertaa pari uutta ratasta - Kais ja Vesik. Ottelu suorana nettiradiolähetyksenä ja kirjoitetussa muodossa.

No niin tervetuloa Nopola Newsin seuraajat tänne Kyyjärvelle, jossa on alkamassa lentopallon "Super viikonloppu". Tänään kohdataan sarjajohtaja Kiuruvesi ja huomenna vastustajaksi saapuu Saloisten Salama Raahesta. Tämän päivän vastustaja Kiuruveden Luomu-Wolley siis johtaa sarjaa eikä ole hävinnyt kuin yhden ottelun. Ryhmä onkin kokenut ja joukkueen kolmella pelaajalla on kokemusta Pielaveden Sammon liiga-ryhmästä.

Mutta sarjapaikastaan kynsin ja hampain kiinni pitävän KYKY-betsetin valmentaja, rahankerääjä ja monitoimimies Hannu Kalliojärvi on tehnyt pienen "ihmeen" ja lennättänyt "Biitsin" erikoismiehet Kristjan Kaisin ja Rivo Vesikin vahvistamaan viikonlopuksi Nopolan miehiä. Virolaispari saapuu Kyyjärvelle lähes suoraan Tyynenvaltameren leiriltään. Pari osallistui Uudenseelannin avoimiin ja harjoittelivat sen jälkeen kaksi viikkoa Austtraliassa useiden maailman huippuparien kanssa. Miesten päätähtäin on vuoden 2008 olympialaiset, jonne pääsee 24 parasta paria. Saumaa on, koska kaverit ovat viime kesän MM-viitoset ja ovat tällä hetkellä maailman listalla yhdeksänsiä. (paras suomalaispari on muuten 104.) Kristjan on puolustuksen erikoismies: arvioitiin viime kesän hiekalla maailman kolmanneksi parhaaksi puolustajaksi."parimetrinen" Rivo on puolestaan parhaimmillaan verkolla.

Aloituskuusikot Luomu: Penttinen, Penttinen, Tauriainen, Knuutinen, Kumpulainen, Mustonen ja liberona Nenonen. Kyky-Betset: Vesik, Kais, Darius, Pykäri, Mäkelä, Henkka ja liberona Paananen.

Erä alkanut tasaisesti vierailijat johtaa 4-3. Kyky hermoilee 7-3 Luomulle. Pykäri jujuttaa, Kyky kaventaa 7-9. Vesikin hieno pateri 9-10. Luomu ei kuvia kumartele vaan vie erää Penttisen johdolla 15-12. Darius jujuttaa 15-17. Pykäri tasoittaa iskullaan pelin 18-18. Darius torjuu 20-18 Betsetille. Luomu vaihtaa Knuutinen kentälle, toinen Knuutinen kentältä. Darius liekeissä 23-19. Erä Kyvylle 25-20. Kyky paransi peliään koko ajan. Biitsimiehet olivat alkuun vielä hieman "hiekalla", mutta pikku hiljaa miehet pääsivät peliin mukaan. Erän hahmo oli kuitenkin Darius: viisi pistettä Kyvylle. Luomu oli liikaa Jarkko Penttisen varassa.

Toinen erä. Paananen puolustaa Kyky johtaa 3-1. Kais lämpiää 4-2 Kyvylle. Mäkelän kaksi ässää, Luomu vaihtaa Knuutinen kentälle, Knuutinen pois 6-2. Dariuksen käsi käy 9-3. Luomun aika 3-10. Henkan mahtava juju 11-4. Kyky juhlii 14-4. Kaisin käsi käy tilanne jo 18-6 kotijoukkueelle. Pykäri torjuu tilanteeksi 21-9. Dariukselta pommi 24-12. Erä kyvylle helposti 25-12. Kyky paransi koko ajan, Luomu puolestaan vähän luovutti. Erän parhaat suoritukset olivat libero Paanasen hienot puolustukset.

Kolmas erä: Mäkelä torjuu 2-1 Kyvylle. Kaisin syöttö kulkee 4-1. Luomu pirystyy ja tasoittaa pelin 4-4. Penttinen torjuu 6-4 Kiuruvetisille. Rivon ja Dariuksen torjunta tasoittaa pelin 6-6. Henkka iskee 10-8. Paananen puolustaa, Kais iskee 12-9. Penttinen iskee, torjuu tilanne tiukkenee 12-13. Kaisin ässä 15-12. Mäkelän pateri kulkee 17-13. Vesik omimmillaan komea torjunta 21-14. Erä helposti Kyvylle 25-16 ja koko ottelu komeasti 3-0.

Kyky pelasi hienosti "Biitsi" miesten johdolla. Omatkin miehet olivat liekeissä eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä. Kiuruvedeltä palkittiin Esa Penttinen ja kotijoukkueesta loistavasti puolustanut Janne Paananen. Tästä on hyvä jatkaa huomenna...

Lauteet lähes täynnä ja nettiradiossakin ottelulähetysten ennätys eli 48 latausta.