Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kumpulan Joulujuhla 2010

Olipa kerran pikkuinen joulujuhla. Ensin siellä juotiin torttukahvit. Väkeä oli kertynyt jo mukavasti, jopa viisikymmentä, pientä ja vähän suurempaa ihmistä.


Joulu saapui Pölkin kylälle!Kameraseuran valokuvanäyttelySoihdut loimusivat itsenäisen Suomen kunniaksiToimintapuistoJoulumarkkinat Paletissa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Soihdut loimusivat itsenäisen Suomen kunniaksi

7.12.2010 Jarmo Ahonen / Kyyjärven Mediamyllärit ry.

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue herätettiin henkiin Karstulassa.

Yli kolmesataa nuorta ja vanhaa kokoontui Himmelin pihaan jännityksensekaisissa tunnelmissa: yli kymmenen vuoden tauon jälkeen Karstulassa viriteltiin jälleen Itsenäisyyspäivän soihtukulkuetta. Hyvin talvisissa olosuhteissa tapahtumaa käynnisteltiin, pakkasta kymmenisen astetta ja ajoittain puuroutuvaa lumisadetta.

Soihtuja kulkueeseen oli varattu 245 kappaletta, yksi jokaiselle sankarihaudalle, ja katuvalojen sammuttua kulkue lähti liikkeelle halki keskustan. Yleisöä ihmettelemään tien varsille oli kertynyt tungokseksi asti, ja kaikki eivät mahtuneet edes kirkon pihamaalle soihtujen laskua seuraamaan.

Sankarihaudoilla oli kunniavartio, ja Karstulan Mieslaulajat kajauttivat ilmoille pari tunnelmaan kuuluvaa kappaletta, kun jokaiselle haudalle oli saatu soihtu laskettua.

Karstulan puuhanaiset, Eeva Lahtinen ja Jenni Päivinen olivat idean ja järjestelyiden takana, Tiepalvelun Karstulan osasto huolehti teiden sulkemisesta ja palomiehet kulkivat kulkueen rinnalla pitäen huoli, ettei tuli pääse karkaamaan.

Kaikinpuolin siis onnistunut tapahtuma, ja jatkoa tälle luonnollisesti toivotaan ensi vuodeksi!