Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

MLL:n retki PowerParkiin

Tiistai aamuna 19.6.07 31 lasta ja 13 aikuista matkasi Uusisalon JP:n ohjastamalla bussilla Kyyjärven MLL:n järjestämällä retkellä Alahärmään Power Parkin huvipuistoon. MLL:n jäsenille kyyti oli ilmainen ja muut maksoivat vain 2 €/hlö.


Vielä sopisi Powerpwarkin retkelle9. luokkalaiset päättivät koulunsa hyvillä arvosanoillaHinkalon uimaranta kutsuuLukuvuoden päätösLeikkikentällePeppi vieraili Nopolan koulullaIloinen kevätjuhla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

9. luokkalaiset päättivät koulunsa hyvillä arvosanoilla

15.6.2007 Maija-Liisa Immonen/perusopetus

Maakuntalehdessä on seurattu joidenkin koulujen 9. luokkalaisten päättötodistusten keskiarvoja Jyvässeudulla.

Jyväskylän normaalikoulun tulos 8,31 keskiarvo oli paras Jyvässeudulla. Kaikista kouluista ei ollut kattavasti tietoja käytettävistä. Kyyjärvellä 9. luokan päättäneiden keskiarvo oli 8,15, joten oppilaat pärjäävät hyvin tässäkin vertailussa.

Kyllä pienessäkin koulussa voidaan päästä hyviin tuloksiin. Oppilaat tekivät ahkerasti töitä viimeiseen vuoteen asti, useimmat oppilaista korottivat keskiarvoaan viimeisten vuosien aikana, joku jopa yli numeron verran. Vain parilla kolmella oppilaalla keskiarvo laski viimeisten vuosien aikana. Menestyminen vaatii nuoren omien oppimisedellytysten lisäksi tunnollista työntekoa, oppimisen ja kasvun edellytysten huomioista sekä koulussa että kotona.

Voin koulun puolesta olla tyytyväinen oppilaiden saavutuksiin. Jokaisella on hyvät edellytykset jatkaa opintoja. Jokainen perusopetuksen päättänyt nuori on tänään saanut jatko-opintopaikankin. Onnea ja menestystä nuorille myös jatko-opintoihin.