Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon

15.6.2012 Olavi Vallivaara

Ensi sunnuntaina 17.6.klo 10 on tämän vuoden rippikoululaisten konfirmaatio kirkossa. Juhlaan toivotaan tervetulleeksi vanhemmat, kummit, sisarukset, isovanhemmat ja kaikki läheiset ja ystävät. Juhlaan on kutsuttu myös 35-vuotta sitten ripille päässeet ja tänä vuonna 50-vuotta täyttävät.

Tänä vuonna rippikoulua on pidetty rippikoululaisten toivomuksen mukaisesti päiväkouluna Kyyjärvellä. Pitopaikkana on ollut perinteiseen tapaan Kyyjärven kirkko ja seurakuntasali sekä Pappila. Kahtena päivänä on pidetty "retkipyhäkoulua". Ensimmäinen retki oli Äänekosken Kapeenkoskelle ja Julmille Lammille Saarijärvellä. Toinen retki suuntautui Pyhä Häkin kansallispuistoon.

Konfirmaatiomessun toimittavat rippikoulun opettajat: Olavi Vallivaara, Minna Erkkilä ja Riitta Kytölä. Lisäksi mukana on isosena toiminut Irina Aksela ja Kyyjärven kirkkokuoro. Kummit tai vanhemmat kutsutaan siunaamaan omaa kummilastaan. Konfirmaatiomessun jälkeen on rippikoulutodistusten jako ja valokuvaus kirkossa. Kukat voi ojentaa ulkona kirkon pihamaalla.

Entisten rippikoululaisten ja kutsuvieraiden kanssa jatketaan juhlaa seurakuntasalissa.

Kuva on Kapeenkosken rannalta