Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tuplasti turpaan!

18.11.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Konttaaminen jatkuu betonimiesten lentopallojoukkueella.

Lauantaina kohdattiin sarjan kärjessä majaileva tappioton Vaasan Kiisto. Suurta yllätystä oltiin järjestämässä, mutta kaikki valui tyhjiin kun toisen erän reilu johtoasema sössittiin.

Ekan erän hyvä vire kesti aina toisen erän loppumetreille, 24-21 tilanteessa meni laput silmille. Kiisto kiitti vieraanvaraisuudesta hoitamalla erän pistein 26-28. Tästä alkoi konttaaminen, mikä jatkui samalla kaavalla sunnuntaina. Vaasalaiset muuten hoitivat kolmannen ja neljännen rutiinilla. Muistetaan kuitenkin että Kiiston seuraavaksi suupalaksi joutui NaPa sunnuntaina. Vaasan veri ei nyt helpolla vapise, joten ei me huonoille hävitty.

Sunnuntaina päälle vyöryi Kuula Ylivieskasta. Viime kaudella Kykyssä passannut Arto Rautio oli päättänyt näyttää koko kansalle mitä tarkoittaa asenne ja halu voittaa lentopallomatsi. Legendan otteista saa ottaa mallia moni mies, verkon molemmilla puolilla. Asiasta ei tarvinne sunnuntain jälkeen miettiä kauan aikaa jos ihmetyttää mitä pitäis parantaa.

Kolme erää hävittiin niukasti riittävällä kahdella pinnalla ja sehän riittä. 23-25, 23-25, 26-28 päättyneet erät kertovat tasaisudesta ja taas samaa rataa, mikä merkitys on sitten yhdelläkin virheellä? Kaikki lasketaan.

Mielestäni on pieni kritiikin paikka. Joukkue on alisuoriutunut jonkin verran.  Parempaan on varmasti ainesta, mutta korjaamalla omia virheitä ja keskittymällä yhteisen tuloksen eteen voimme saavuttaa jotain.

Yleisön ja sponsoreiden usko horjuu, joukkueen tulisi muistaa ketkä tämän mahdollistavat ja ketkä uhraavat aikaansa lajin eteen. Anteeksi viikonlopun konttaaminen! 

Keskittyminen SalSan kohtaamiseen on alkanut.