Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Polkupyörä on nyt IN

24.4.2008 Eevaliisa Hakola/Kyypartio/Kuvat:Varpu

OUT juttuja ovat taas kaikki talviset tavarat, jotka nyt on aika viedä varastoon. Kevät on just nyt.

Näin keväällä sudenpennut tulevat ulos kolostaan. On ihanaa olla ihan pihalla. Tällä viikolla suduilla oli teemana polkupyörä. Ja pääasiassa päässä oli myös kypärä. Pyöräilykypärän käytössä lapset hakkaavat aikuiset 3-1. Niin monelta aikuiselta se kypärä jää liian usein hattuhyllylle, minultakin.

Yläasteen pihaan oli väsätty taitorataa, josta löytyi viisi eri tehtäväpistettä. Harjoiteltiin mm. pyöräilijän liikennesääntöjä, tasapainoa ja pyöränkumin pumppaustakin pääsi jokainen kokeilemaan. Vaikein osio taisi olla keinuva lauta, sille eivät kaikki tohtineet ajaa. Myöskään valokuvaaja ei ollut onnistunut taltioimaaan tätä liikkuvaa kuvauskohdetta. Mutta hieno se oli ja tarjosi haastetta. Tunti pyörätouhuissa kului joutuisasti. Seuraavaksi vappuaattona huilataan. Pihahommat jatkuvat 7.5. linnunpönttöjen nikkarointi puuhissa.

Pyöräilyä on luvassa Lynx vartiolle lauantaina, he kisailevat silloin Jyväskylässä partiotaitokisoissa. Rastilta rastille hurautetaan kevään kunniaksi polkupyörällä. Turvallista taivalta, niin Lynxeille kuin muillekin kevään pyöräilijöille.