Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven elinkeinopalvelut kehittyvät

Kyyjärven kunta ostaa elinkeinopalveluita Karstulanseutu Oy:ltä. Toiminta käynnistyi 1.3.2012.


Liiketila vuokrattavana Paletissa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven elinkeinopalvelut kehittyvät

9.3.2012 Kyyjärven kunta / Eino Nissinen / AT

Kyyjärven kunta ostaa elinkeinopalveluita Karstulanseutu Oy:ltä. Toiminta käynnistyi 1.3.2012.

Kyyjärven kunta ja Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Kyyjärven elinkeinopalveluiden hoidosta 1.3.2012 alkaen.

Sopimuksen mukaisesti Karstulanseutu Oy:n työntekijä tulee toimimaan Kyyjärvellä keskimäärin päivän viikossa, kehittäen Kyyjärven elinkeinotoimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Kyyjärviset yrittäjät tulevat saamaan samanlaisia kehittämispalveluja kuin Karstulan yrittäjät ja Karstulanseutu Oy:n koko osaaminen on myös kyyjärvisten käytössä.

Karstulanseutu Oy tarjoaa yrityksille yrityksen käynnistämispalveluita, kehittämispalveluita, omistajanvaihdospalveluita, tuotannon- ja tuotekehityspalveluita sekä avustaa yrityksiä rahoitusten hakemisessa ja rahoitusneuvotteluissa valtakunnallisten yritysrahoituspalveluita tarjoavien yhtiöiden kanssa. Kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voi kääntyä kehittämisyhtiön puoleen. Yritysneuvontapalvelut ovat yritykselle maksuttomia.

Tällä hetkellä Karstulanseutu Oy:ssä työskentelee vakituisesti kolme henkilöä: toimitusjohtaja Ari Piesala sekä yritysneuvojat Marika Paavola ja Jenni Päivinen. Kehittämisyhtiöstä tullaan ottamaan yhteyttä kaikkiin kyyjärveläisiin yrityksiin mahdollisimman pian yhteistyön käynnistyttyä.

Tarvittaessa voi ottaa yhteyttä myös kehittämisyhtiöön päin suoraan joko puhelimitse:
Ari (044-459 6604),
Marika (044-459 6548),
Jenni (050-3815917) tai
sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)karstulanseutu.fi

Tarkempia tietoja yhtiön toiminnasta löytyy myös kotisivuilta www.karstulanseutu.fi

Kyyjärven kunnan ja Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n yhteistyösopimus on voimassa kaksi vuotta. Yhteistyön alkaessa Karstulanseutu Oy on aloittanut uuden yrityskehittäjän haun. Uuden työntekijän työnkuvaankuuluu mm. Kyyjärven elinkeino- ja yritystoiminnan kehittäminen yhteistyössä kunnan ja paikallisten yrittäjien kanssa. Haku päättyy 30.3.2012.

Yhteistyöterveisin,
Eino Nissinen, kunnanjohtaja