Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Itsenäisyyspäiväjuhla/kunnan 80-vuotisjuhla

3.12.2008 Tuula Eerola/juhlatmk

6.12.2008 juhlitaan 91. itsenäisyyspäivää ja Kyyjärven kunnan 80. itsenäistä vuotta

Päivä aloitetaan aamulla klo 9.30 kunnantalon pihalta, mistä lähtee kunnanhallituksen ja -valtuuston nykyinen puheenjohtajisto kunniakäynnille hautausmaalle; he vievät kynttilät edesmenneitten puheenjohtajien haudoille sekä muualle haudattujen muistomerkille.

Klo 10 alkaa kirkossa jumalanpalvelus, jonka yhteydessä kunniakäynti ja seppeltenlasku sankarihaudoille. Partiolaiset ovat kunniavartiossa.

Juhlakahvi odottaa koulukeskuksessa alakoulun salissa. Vasta pääjuhlaan tulevien vieraiden tulisi olla niin ajoissa, että ehtivät ennen juhlan alkua juoda kahvit.

Klo 13 aloitetaan pääjuhla liikuntasalissa kunnanvaltuuston juhlakokouksella. Listalla on vain yksi asia, joten kokous ei ole pitkä. Kokouksen jatkeeksi annetaan Kuntaliiton myöntämät ansiomerkit kunnan pitkään toimineille virkailijoille.
Tervehdyssanat esittää kunnanhallituksen puheenjohtaja Hannu Kainu.
Nopolan koululaisryhmän ohjelman ohjaa Anna-Maria Koskelo.
Kaisa Tamminen soittaa huilua säestäjänään Minna Erkkilä ja samaan ohjelmakokonaisuuteen kuuluu Nopolan koulun oppilaiden runoesityksiä, jotka ohjaa Tuula Härkönen.
Juhlapuheen pitää kirjailija Heikki Luoma.
Sivistyslautakunta on valinnut toisen kerran vuoden kulttuurihenkilön; sen julkistaa sivistyslautakunnan puheenjohtaja Hannu Kainu.
Kirkkokuoro laulaa johtajanaan Minna Erkkilä.
Lopuksi lauletaan yhdessä Maamme-alulu.

80-vuotiasta kuntaa voi halutessaan onnitella kartuttamalla kunnan opintostipendirahaston pääomaa Kyyjärven Osuuspankin tilille 476510-2241.

JUHLAAN OVAT KAIKKI TERVETULLEITA.