Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Heikki Luoma myllyllä perjantaina

4.12.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry - Aaro Toppinen

Kirjailiija Heikki Luoma tavattavissa myllyllä perjantaina 5.12.2008 klo 13.00-15.30.

Suomen eittämättä suosituin näytelmäkirjailija, TV-käsikirjoittaja, Kuusniemen kuulumisten isä ja äiti Heikki Luoma on tavattivissa huomenna Mediamyllyllä. Itsenäisyyspäivän myötä avautui mahdollisuus saada Heikki ex-kotikuntaansa jo päivää aiemmin. Myllärit käyttää tietenkin tämän loistavan mahdollisuuden ja järjestää tilaisuuden tulla tutustumaan ja vaihtamaan kuulumisia.


Ne, jotka hankkivat uuden painoksen Palkkasoturista syksyllä, voivat nyt saada omistuskirjoituksen kuten sovittiin. Ei muuta kuin kirja kainaloon ja myllylle. Mikäli se kuitenkin on edelleen hankkimatta, Myllyltä löytyy. Omistuskirjoituksella varustettu painos on mainio lahjaidea.

Heikki kertoo kuulumisia, niin uudesta tammikuussa TV:ssä starttaavasta Pirunpelto-sarjasta, Nopola Newsin Kuusniemen kuulumisten painetun versio tämän hetken tilanteesta kuin myös mahdollisista uusista, huikeista produktioista.

Tervetuloa paikanpäälle klo 13.00 alkaen.

PS: Varsinaiset Nopola Newsin Euroopan mestaruuskahvittelut ja -juhlat ovat luvassa 15.12., mutta niistä juttua myöhemmin.