Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Mitenkähän tässä käy

On se joulupukki eri mies. Heti kun muorin silmänalta pääsee niin kylän akat vaan syliin koppaa.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mitenkähän tässä käy

13.12.2008 Irma Mäkelä/ Saunakylän pvy

On se joulupukki eri mies. Heti kun muorin silmänalta pääsee niin kylän akat vaan syliin koppaa.

Pukki kyllä kielteli, ettei Nopola Newsiin saa kuvia laittaa, ettei muori näe, mutta pukki ei tullut ajatelleeksi, että tontuthan ne vasta oikein tarkasti tätä nyyssiä lukevat. Siitä näkee heti onkos sitä oltu kilttejä.

Kuvassa pukin sylissä istuvat Tuulikit Ahola ja Lahtinen. On se nyt niin polleata poikaa. Saunakylän pienviljelijäyhdistyksen joulumyyjäisistä on kuitenkin kyse. Melkeinpä koko kylän väki Kumpulan kylää myöten oli paikalla juhlassa. Yhdistyksen puheenjohtaja Raimo Tamminen toivotti tapahtuman aluksi väen tervetulleeksi. Ohrasen Anssi lauloi ja soitti kitaraa, Muhosen Taisto säesti harmonikalla ja Mäkelän Sauli viululla. Tuttuja joululauluja laulettiin yhteisvoimin.

Mäkelän Antti toimi meklarinhommissa. Huutokauppa kävikin rattoisasti. Tarjolla oli taas tavaraa laidasta laitaan purkinavaajasta hirvenlihaan ja kauppa kävi. Suu pantiin makeaksi Osuuspankin tarjoamilla kahveilla ja tortuilla. Arvontakin suoritettiin joulujuhlan lopuksi. Ojalan Irene oli leiponut komian täytekakun jonka voitti tällä kertaa Raimo Tamminen.

Keittiöpuolella kahvinkeitossa hääri Hännisen Irma, Toppisen Inkeri ja Näreahon Elvi. Loppupelissä siellä keittiössä hääri koko kyläkunta. Paikat saatiin lähtiessä siistiksi ja mukavaa oli kaikilla.
Kiitokset kaikille.
Ps. Kyllä se joulupukki vapautetaan täältä jouluksi joka pirtin iloksi.