Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nurmon Jymy jujutti Kykyn nurin 3-1

9.12.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

M1-sarjan kärkijoukkue Jymylle riiti puolilla valoilla pelaaminen, kaksi sarjapistettä jäi isännille ja vaisu vierailija lähti kotimatkalle mietteliäänä.

Betonikaluston yhteistyö ei toiminut, koko joukkue oli kuin unessa. Jymyn pelikään ei suuria hienouksia tarjoillut, osittain kakkosmiehistöllä pelannut ”Lakeuden ylpeys” jujutteli meidät nurin. Tänään olisi Tornio pelin asenteella saatu muutakin kuin kokemusta, mutta kaikki päivät eivät ole samanlaisia. Parhaita palaajia oli varmasti vaikea löytää, kakkospalkinnotkin jaettiin. Ykköset Darius ja Ruuska. Betonimiesten kakkonen oli ansaitusti nuori libero Jyri Niemi.

Seuraava mahdollisuus joukkueelle tulee sunnuntaina kun vastus saapuu napapiiriltä joulupukin maasta. Napapiirin Palloketut matkustaa nyt Keski-Suomeen ja kykyläisten on syytä muistella syksyn ruskaretkeä pohjoiseen. Motivaatio pitäisi löytyä helposti, kun lukee syksyisiä kommentteja pelistä. 

Kotiotteluiden sarja syyskaudelta päättyy ja perinteiset kinkut arvotaan ottelutauolla. Kaikki lauteille katsomaan miltä kettujen saalistus näyttää, metsästys alkaa sunnuntaina 14.12. klo 19.00.