Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Partiokololla tapahtui

1.12.2008 Eki Holmberg/Riitta Holmberg

Oravalauman yliyön keikka kololla.

Vaikka syyskauden toiminta lähestyy loppuaan , ei Orava laumalta vauhti ja tekeminen lopu. Perjantai-illasta lauantain puoleen päivään Oravat (sudarilauma) hyörivät ja häärivät tekemisten kimpussa partiokololla ja valmista tuli.  Koloretken ohjelmassa oli mm. piparien ja sämpylöiden  leipomista sekä ruoan tekoa ettei nälkä pääse yllättämään. Ainakin sämpylöitä tuli tarpeeksi, sillä nestettä taisi lorahtaa alkuun hieman runsaasti joten jauhojakin piti lisätä, mutta hyviä olivat ! Toiminta oli osa kotikokki taitomerkin suoritusta.

 Muuta mukavaa oli erilaiset pelit. Matkasa ei ollut ns. pleikkareita vaan ihan "oikeita vanhanajan" pelejä. Tarkkana piti olla ettei Huojuva torni huojunut liikaa. Lisäkuvista näet, mistä oikein oli kyse. Välillä  piti käydä ulkona puhaltamassa "höyryjä" ja stten taas  pelien kimppuun. Twisterissä kokeiltiin tasapainoa ja keteryyttä.(pitäis varmaanki hommata nää pelit ihan itelle siis kololle)

Aikanansa( ei kovin myöhään) alkoi uni painaa silmäluomia . Siispä sukellus makuupussiin ja matkalle unten maailmaan. Aamulla  heräsi pirtä Oravalauma ja ei muuta kuin aamupalan tekoon .Tämän jälkeen olikin enää vuorossa tavaroiden pakkaaminen ja kolon siivoaminen. Sekin luisti yheistoimin hyvin.

Ennen päätöstä  oli ohjelmassa vielä  maittavan lounaan valmistaminen. Ruokahalun nostamiseksi käytiin vielä ulkona tekemässä muutama leikkikierros ja sen jälkeen olikin päätöslounaan aika. Kotikokkimerkki tuli kaikille viittä vaille valmiiksi ja mieli iloisena lähdettin kotiin. Syyskauden  touhuista on vielä jäljellä 4.12. yhteinen pikkujoulu josta  on tullut erillinen tiedote.

 Mukana matkassa laumanjohtajt  Marjaana & Riitta