Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

4H kiittää.

22.12 K.Rauma/4H

Näin on taas yksi vuosi lopuillaan.

Paljon on tullut opittua uutta ja paljon on vielä opittavaa, mutta pikkuhiljaa, kantapään kautta opit menevät (ehkä) perille. Olen sählännyt ja suihkinut syksyn aikana itseni lähes uuvuksiin, mutta kenties se tärkein tuli kuitenkin tehtyä. Eli kerho- ja nuopparitoiminta. Lapset ja nuoret. Heitä vartenhan tätä työtä tehdään.

On siis tullut aika kiittää ihan kaikkia yhteistyökumppaneita ja hienoja ihmisiä jotka ovat tehneet mahdolliseksi tehdä tätä lapsi- ja nuorisotyötä Kyyjärvellä. (ja jotka ovat monin tavoin auttaneet toiminnanjohtajaa jaksamaan...) Joulukortteja kun en ehtinyt sähläämiseltäni lähetellä, ajattelin että näin menee viesti kaikille perille! Toivon teille kaikille oikein rauhallista joulua ja menestystä ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Kaunis kiitos Margit Mäntyselle ja Matti Honkolalle nuopparin kahveista ja muusta ja yhtä kauniisti kiitän Kylätuvan naisia lahjoituksesta nuorille. Vuoden vaihteen jälkeen he pääsevät nauttimaan teidän anteliaisuudestanne.

Ja kaikkein kaunein kiitos jokaiselle kerholaiselle ja nuopparin kuluttajalle, hyvää, rauhallista joulua ja nähdään ensi vuonna taas!

Nuoppari avaa ovensa seuraavan kerran ma 5.1.2009 klo 16 ja uudet kerhot starttaavat siinä tammi-helmikuun vaihteessa. Tarkempaa tietoa satelee sitten vuoden alussa. Nyt on aika hiljentyä ja rauhoittua, syökää hyvin!