Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Pelättiinkö noitia?

13.12 Sanna Honkonen /MLL

-No ei! Vastasivat lapset teatteriesityksen jälkeen.
Mll järjesti tämän vuoden viimeisen retken lauantaina 13.12 Jyväskylän kaupunginteatteriin esitykseen Kuka pelkää noitia.

Koko maailman mahtavin ylinoita oli kutsunut koolle suomen noidat suunnitelmanaan tuhota kaikki Suomen lapset, mutta mieten kävikään?

Samassa hotellissa, missä noidat pitivät kokoustaan lomaili pieni poika isoäitinsä kanssa. Poika kuuli noitien suunnitelmat ja ryhtyi taisteluun noitia vastaan.

Noitia esityksessä riitti ja pelottavan näköisiäkin, ainakin aikuisten mielestä. Mistä oikean noidan sitten tunnistaa? -hansikkaista, isoista sieraimista ja sinisestä syljestä...
Onneksi esityksen lopussa paha sai palkkansa, kun noidat joivat tietämättään ylinoidan valmistamaa maagista nestettä, joka muutti heidät hiiriksi. Tosin hiireksi jäi myös poika, mutta häntä ei kuitenkaa hiireksi jääminen suuresti harmittanut, sillä hän tiesi, että kun on joku joka rakastaa, niin ei ole väliä minkä kokoinen tai näköinen on.

Esityksen jälkeen käytiin kaupungilla syömässä ja miksei vähän ostoksillakin. Kotimatkalla linja-autoista löytyi muutama punalakkinen tonttukin, joten noidat jääköön hiiriksi, nyt odotellaan joulua!

hyvää ja rauhallista joulunodotusta!

Kurkkaa kotisivujamme...

Kuva: Jyväskylän kaupunginteatterin internet sivut