Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Liplatusta kerrakseen

8.12.2008 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Järvi-Suomen Partiolaisten jäsenlehti Liplatus löytyi postilaatikosta tänään.

En tiedä mitä on postittajatonttu ajatellut kun meille lehtiä tuli peräti 6 kappaletta! Järjetöntä tuhlausta, sanon minä. Partiolaiset, lukekaapa lehti ja tallettakaa se. Sillä keskiaukeamalta löytyy UITTO ´09 leirin ilmoittautumislomake. Ensi kesän kohokohta on viikon mittainen piirileiri Pieksämäellä. Sudarit ja seikkailijat (7-12 v.) leireilevät neljä yötä ja sitä vanhemmat koko viikon. Älkää kauhistuko leirin hintoja, lippukunta osallistuu kustannuksiin siten, että viikon omavastuun hinnaksi jää 60 € ja neljälle yölle 30 €. Toimin lippukunnassa ns. uittomestarina ja tammikuun aikana lähetän leirikirjettä koteihin. Lehden ilmoittautumislomake kannattaa siis säilyttää, näin säästyy turhia kopiointikuluja. Uitto´09 leiriin voi tutustua www.uitto2009.fi

Uusi vuosi tuo lippukuntaan uusia haasteita.

Lippukuntakokous pidetään 12.2. klo 19.00 partiokololla. Silloin kyypartio saa uuden lippukunnanjohtajan. Nyt se on nähty, etten kummoisia johtajan taitoja omaa. Ja virhevietärikin on jo aikaa sitten pyörähtänyt punaiselle. No ompahan ainakin yritetty. Vuoden alusta jään myös pois  vakituisesta viikkotoiminnasta eli ns. taukotupa kutsuu. Jalat vielä kulkis, mutta kun pää ei kestä mukana. Väsyneestä, kireästä ja tiukkapipoisesta johtajasta ei varmaankaan ole lippukunnassa juuri hyötyä. Kyllä meidän fiksut lapset ja nuoret ansaitsevat parempaa.

Tämmöiset pienet päätökset ovat kuitenkin suuria ja vaikeitakin. Siksi, että samalla jätän muut kollegat lievästi sanottuna pulaan. Johtajia kun ei liikaa näillä kulmilla ole ja joku muukin voi olla taukotuvan tarpeessa. 

Lippukunnan ovet ovat kuitenkin aina avoinna. Nyt jos koskaan toivoisi, että joku astuisi sisään. Kulkisi kappaleen matkaa vierellämme, hieman vastuutakin kantaen.