Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vauhtia lumisateessa

8.12.2008 Eki Holmberg

Torstaina 4.12. oli leirintäalueella vauhtia. Kyypartio vietti pikkujoula.

Lumisade koristeli sopivasti puut, kun Kyypartio kokoontui torstai-iltana partiomaiseen pikkujoulun viettoon leirintäalueelle. Sankka lumisade ei ollut este ja paikalle  tuli ilahduttavan paljon partiolaisia ja heidän vanhempiaan. Alue oli valaistu ulkotulilla ja tietenkin oli myös nuotio viritetty ja sytytetty.

Laumat ja vartiot olivat valmistelleet tilanteeseen sopivaa ohjelmaa. Koiralauma, siis sudenpentulauma, lauloi minkä lainen on tonttujen jouluyö ja Foxit eli tyttövartio kertoi miten Petteri Punakuono toi valoa jouluyöhön. Sketseissä ihmeteltiin virtahepopelottimen tehoa ja poistettiin kuvioista liikaa tietäävä cowboy, sattui nimittäin tietämään paljonko on  2+2. Oravalauma eli sudareita hekin , huusivat partiohuutoja esitysten välissä. Välillä kuului H-Y-V-Ä  ja välillä huudettiin RÄISKÄLE ja sehän tietenkin tarkoittaa hyvää. Illan huipentuma lienee kuitenkin tarjoilu. Tarjottavana oli sudareiden tekemiä pipareita ja  Foxin tyttöjen paistamat nisut ja kakkua. Palan painikkeeksi ei ollut lientä kuten tontuilla jouluyönä vaan  lämmintä mehua.

Ilta päätyi aikanaan ja tulet sammutettiin.Väki palasi "kotikoloihinsa" yöpuulle. Pikkujoulu oli syksyn toimintakauden päätös ja partio jatkaa jälleen loppiaisen jälkeen.  Lisäkuvat ovat Niemisen Esan ottamia.

Kyypartio toivottaa kaikille partiolaisile ja heidän perheväelleen OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA  UUTTA VUOTTA